Kamennú predajňu Tchibo odteraz zákazníci nájdu aj v trenčianskom nákupnom centre Laugaricio. Obchod je postavený v najmodernejšom dizajne značky, ktorý podčiarkuje jedinečný koncept predajne „3v1“ spájajúcom kávový bar s posedením, pultový predaj kávy a tiež ponuku spotrebného tovaru. Pre zákazníkov si pripravilo až do konca marca aj špeciálne akcie.

Značka Tchibo postupne rozširuje svoju sieť predajní do veľkých i menších miest po celom Slovensku. Nová predajňa v Laugariciu v Trenčíne je celkovo pätnástym obchodom Tchibo na Slovensku a prvým v Trenčianskom kraji – z toho je 14 v koncepte „3v1“ a jedna bratislavská predajňa na Obchodnej ulici je outletová. Okrem toho sa navyše priebežne objavuje aj tzv. pop-up store, teda putovný obchod, ktorý sa pohybuje po rôznych lokalitách Slovenska, v regiónoch, kde Tchibo zatiaľ nemá klasické kamenné predajne.

„Z otvorenia predajne v Trenčíne sa veľmi tešíme, nakoľko sme v tejto časti Slovenska ešte neboli a na priestor v Trenčíne sme čakali už veľmi dlho. Veľké mesto ako Trenčín si vlastnú predajňu Tchibo určite zaslúži. Veríme, že posunom do stredu Slovenska budeme ešte bližšie k našim zákazníkom,“ hovorí Tomáš Zahradník, riaditeľ obchodov spoločnosti Tchibo Praha a Tchibo Slovensko.

Obchod zákazníkov priláka aj moderným dizajnom, pre ktorý je typická farebnosť s využitím luxusnej čiernej v kombinácii s materiálmi vo vzhľade prírodného kameňa a dreva. Celková predajná plocha je väčšia ako štandarné, takže predajňa v Trenčíne pôsobí príjemným vzdušným dojmom. Spôsob nasvietenia i usporiadania nábytku napomáha jasnému rozčleneniu priestoru do troch zón zodpovedajúcich konceptu „3v1“. V rámci neho sú priestory kávového baru, pultového predaja kávy i regály so spotrebným tovarom z týždenných kolekcií riešené tak, aby to zákazníkom uľahčilo orientáciu v predajni, zároveň to vytvára útulnú kaviarenskú atmosféru s dotykom prírody.

Celý priestor je vybavený špeciálnym segmentovým osvetlením a bodovými svetlami v šetrnom LED prevedení, pretože jedným z pilierov podnikania spoločnosti Tchibo je trvalá udržateľnosť, teda aj ochrana prírody a životného prostredia. Už samozrejmosťou sú digitálne elektronické cenovky, ktoré boli zavedené minulý rok do všetkých predajní Tchibo okrem outletových. Aj tento Tchibo obchod, rovnako ako tie ostatné, slúži tiež ako výdajné miesto objednávok z e-shopu, teda ako tzv. pick-up point.

AKCIA PRE ZÁKAZNÍKOV 2+1 ZADARMO

Pri otvorení novej predajne si Tchibo pre zákazníkov v Trenčíne pripravilo špeciálnu akciu 2+1 ZADARMO na zrnkovú kávu. Pri kúpe dvoch zrnkových káv v kamennom obchode Tchibo dostane zákazník tretiu kávu rovnakého druhu s rovnakou hmotnosťou zadarmo. Akcia platí v dňoch od 15. 3. 2018 do 31. 3. 2018 iba v kamennom obchode Tchibo v nákupnom centre Laugaricio Trenčín.

TCHIBO TRENČÍN

Adresa: