Ďalšiu novú modernú predajňu otvorilo Tchibo v piešťanskom Auparku. Ide o 16. predajňu Tchibo s konceptom „3v1“, kde zákazníci nájdu kávový bar s posedením, pultový predaj kávy a ponuku spotrebného tovaru.

Tchibo v tomto roku opäť rozširuje sieť svojich predajní - po Trenčíne otvorilo novú predajňu v nákupnom centre Aupark v Piešťanoch. Svoje predajne tak ešte viac približuje zákazníkom v menších okresných mestách. Aj v tomto prípade ide o predajňu v modernom koncepte značky, ktorý využíva typickú farebnosť s využitím luxusnej čiernej v kombinácii s materiálmi vo vzhľade prírodného kameňa a dreva. Priestory predajne sú rozdelené do troch zón zodpovedajúcich konceptu „3v1“ a opticky tak oddeľujú nákupnú časť ponúkajúcu týždenné kolekcie spotrebného tovaru, pultový predaj kávy i priestory kávového baru.

AKCIA 2+1 ZADARMO na zrnkovú kávu

Pre všetkých zákazníkov si Tchibo pripravilo tiež špeciálnu ponuku - pri kúpe dvoch zrnkových káv v kamennom obchode Tchibo dostane zákazník zadarmo tretiu zrnkovú kávu rovnakého druhu s rovnakou hmotnosťou. Akcia platí iba v kamennom obchode Tchibo v nákupnom centre Aupark Piešťany v dňoch 6.4. – 22.4.2018 a vzťahuje sa iba na zrnkovú kávu.

TCHIBO PIEŠTANY

Adresa: Obchodné centrum AUPARK PIEŠŤANY