Na mapu predajní Tchibo vo štvrtok pribudlo tretie najľudnatejšie mesto na Slovensku, k tomu navyše už tretie tento rok: k Trenčínu a Piešťanom sa pridáva Prešov. Spolu je to už 16. predajňa Tchibo v SR s konceptom „3v1“ a sedemnásta celkovo. Široký sortiment certifikovanej kávy tej najvyššej kvality aj spotrebného tovaru nájdu od 12. júla zákazníci aj v prešovskom nákupnom centre Eperia.

„Sme nesmierne radi, že konečne splácame náš dlh tomuto mestu. Pochopiteľne, dlhodobo sme si ho naliehavo uvedomovali a intenzívne riešili. Teší nás teda, že konečne môžeme uspokojiť obyvateľov Prešova a okolia. Naozaj sme dôkladne hľadali zodpovedajúce priestory – tie vhodné sme našli až po otvorení nákupného centra Eperia,“ hovorí Tomáš Zahradník, riaditeľ obchodov spoločnosti Tchibo Slovensko.

Tchibo vďaka rozširovaniu svojej siete utvorilo tento rok v regiónoch, teda mimo Bratislavy, 20 nových pracovných miest. Okrem kamenných predajní v krajských a okresných mestách sa priebežne objavuje aj tzv. Tchibo pop-up store, teda putovný obchod, ktorý sa pohybuje po rôznych lokalitách Slovenska.

Ceny kávy v novej prešovskej predajni sa začnú už na sume 1,49 eura a chýbať nebude ani špeciálna káva Cold Brew. Samozrejmosťou bude každý týždeň nová kolekcia spotrebného tovaru a bezplatný osobný odber objednávok z e-shopu, čiže pick-up point. Od štvrtkového otvorenia až do 22. júla vrátane bude lákadlom pre zákazníkov aj akcia 2+1 zadarmo na zrnkovú kávu rovnakého druhu a hmotnosti s platnosťou iba v tomto obchode.

Moderné poňatie predajne stavia aj v Prešove na typickom dizajne značky s využitím luxusnej čiernej v kombinácii s kameňom a drevom. Priestory predajne sú rozdelené do troch zón, čo korešponduje s konceptom „3v1“ a podčiarkuje jeho jedinečnosť, benefity a komplexnosť. Členenie predajne uľahčuje zákazníkom orientáciu a zároveň navodzuje útulnú atmosféru s dotykom prírody.

Na pozoruhodne veľkorysej predajnej ploche 126,6 štandardne upútajú klientov digitálne elektronické cenovky. Špeciálne segmentové LED-osvetlenie so šetrnými bodovými svetlami pripomína, že jedným z pilierov podnikania spoločnosti Tchibo je trvalá udržateľnosť, teda aj ochrana prírody a životného prostredia.

AKCIA PRE ZÁKAZNÍKOV 2+1 ZADARMO

Pri otvorení novej predajne si Tchibo pre zákazníkov v Prešove pripravilo špeciálnu akciu 2+1 ZADARMO na zrnkovú kávu. Pri kúpe dvoch zrnkových káv v kamennom obchode Tchibo dostane zákazník tretiu kávu rovnakého druhu s rovnakou hmotnosťou zadarmo. Akcia platí od 12. 7. do 22. 7. 2018 iba v kamennom obchode Tchibo v nákupnom centre Eperia.

TCHIBO PREŠOV

Adresa:    Nákupné centrum EPERIA
              Armádneho generála Ludvíka Svobodu 25
               080 01 Prešov-Sekčov

Veľkosť predajnej plochy:                  126,6 m2

Začiatok stavby:                                23. 5. 2018
Otvorenie predajne:                           12. 7. 2018

Užitočné informácie o spoločnosti Tchibo

Tchibo patrí k najväčším výrobcom kávy na svete a je vedúcou firmou na trhu praženej kávy na mnohých európskych trhoch. Tchibo je rovnako jedným z najväčších medzinárodne pôsobiacich maloobchodných predajcov. Jedinečný obchodný model spoločnosti Tchibo prepája pod mottom „Objavte jedinečný svet Tchibo“ kávovú expertízu a týždenne nové tematické kolekcie spotrebného tovaru. Svoje výrobky ponúka Tchibo prostredníctvom viackanálového distribučného systému, ktorý tvorí sieť kamenných predajní Tchibo a internetový obchod www.tchibo.sk. Spoločnosť bola založená v roku 1949 v nemeckom Hamburgu, kde má svoje ústredie.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy - s domácim kávovarom Cafissimo si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne.

Spoločnosť Tchibo podniká zodpovedne. Dlhodobo sa angažuje v mnohých projektoch zameraných na trvalo udržateľnú produkciu kávy, bavlny či dreva a zaistenie zodpovedajúcich pracovných a životných podmienok malopestovateľov a pracovníkov v továrňach. Aktívne pomáha riešiť otázky ako globálne otepľovanie, ohľaduplné hospodárenie s vodou, pôdou, energiami a zdrojmi, zaobchádzanie s odpadom či zachovanie biodiverzity. Zapája sa do činnosti mnohých miestnych komunít.