Dětské prádlo vyrobené z organické bavlny, funkční nábytek, moderní stolní nádobí: výběr spotřebního zboží Tchibo je široký a rozmanitý. Ručíme za vysokou jakost našich výrobků: odborníci Tchibo vyvíjejí každý výrobek sami a naši dodavatelé ho pak vyrábějí výlučně pro nás. Je to jediný způsob, jak ovlivnit jakost každého z našich výrobků od samého počátku.

Naše výrobky se testují v naší vlastní zkušebně i v nezávislých laboratořích. Pouze tehdy, když jsou splněna všechna kritéria, udělujeme pečeť jakosti TCM (Tchibo Certified Merchandise). Naše normy jakosti se vztahují nejen na čistě fyzikální atributy výrobku, nýbrž také na podmínky, za kterých byly výrobky vyrobeny. Jde například o sociální odpovědnost vůči všem zaměstnancům účastnících se výrobního procesu. Také posuzujeme dopady způsobu výroby našich výrobků na životní prostředí.

Více informací o našich postupech jakosti naleznete na našich webových stránkách http://www.tchibo.com/content/311648/-/en/quality.html. Obsahují podrobnosti z našeho výrobního procesu, od vývoje výrobku až po jeho dopravu.