Tchibo znamená skvelý pôžitok z kávy už od roku 1949. Kvalita kávy pre nás nie je obmedzená iba na starostlivý výber najušľachtilejších kávových čerešní, ale zahŕňa tiež náročné pražiace procesy a láskyplnú prípravu. Prikladáme veľký význam priebežnému testovaniu akosti našej kávy – od samotného zdroja až po šálku hotovej kávy.

Svojim zákazníkom prednostne ponúkame kvalitnú kávu vyrobenú so zodpovednosťou. Myslíme tým senzorické vlastnosti, ako je chuť a vôňa kávy, ale tiež ekologické a sociálne aspekty. Najlepšiu akosť totiž môžeme ponúknuť iba v dlhodobom horizonte, ak sa pričiníme o ochranu úrodnosti pôdy a ochránime živobytie našich partnerov a ich rodín. Sme presvedčení, že budúcnosť sektoru kávy spočíva v jeho udržateľnom rozvoji.

Viac o procese získavania tej najkvalitnejšej kávy nájdete na http://www.tchibo.com/content/311648/-/en/quality.html. Nájdete tu tiež dokumentárny materiál z krajín, kde sa káva pestuje, ako aj informácie týkajúce sa nášho úsilia o udržateľnosť vo svete kávy.