Davidoff kávékínálat

A Davidoff Café nemzetközi szuperprémium kávé, amely kiváló minőségű kávékompozíciókat kínál a kifinomult ízlésű kávékedvelők számára. A kávé világának elismert szakértői állították össze ezt a nagyszerű arabica Grande Cuvée kávékompozíciót. A Davidoff név örökség és garancia ezen exkluzív kávé élvezeti értékére. Három fajtáját kínáljuk 250g-os kiszerelésben. 

Rich Aroma

Testességét a Dél-Amerikából származó kávébaboknak köszönheti, míg gazdag és fűszeres aromáját a kelet-afrikai kávészemek adják. Ez a kávékeverék kifinomult választásmindazoknak, akik intenzív és lenyűgöző ízélményre vágynak. A Davidoff Café Rich Aroma kapható szemes kávé formában, a friss élvezetet kedvelők számára, elérhető őrölt, pörkölt formában és instant kávéként is, a gyors és kényelmes elkészítés érdekében.

Fine Aroma

Válogatott közép-amerikai és kolumbiai kávébabszemek adják ennek a kávékeveréknek a kifinomult ízvilágát és felülmúlhatatlanul egyedi  aromáját. Azoknak ajánljuk, akik lágy, mégis karakteresen különleges kávéra vágynak. A Davidoff Café Fine Aroma kapható 250g-os kiszerelésben őrölt, pörkölt formában és instant kávéként (100g) is, a gyors és kényelmes elkészítés érdekében.

Espresso 57

A sötét pörkölésű, fénylő, afrikai és latin-amerikai  arabicaszemek adják az Espresso 57 kávé különleges eszpresszójellegét, amely nevét a különleges 57-es pörkölési foknak köszönheti. Ez adja az ideális feltételeket, hogy a szemes kávéba zárt összetett aromából teljes egészében kibontakozhasson a megkülönböztethetően intenzív, gazdag és elegáns íz. A Davidoff Café Espresso 57 kapható szemes kávé formában, elérhető őrölt, pörkölt kiszerelésben és instant kávéként is, a gyors és kényelmes elkészítés érdekében.

Suprême Réserve Honduras San Marcos limitált kiadás

A sokéves tapasztalattal rendelkező Davidoff Café kávésommelier minden évben egy adott, kivételesen különleges adottságokkal rendelkező kávétermő régió arabica kávéi közül választja ki azt, amely kiérdemli a Suprême Réserve címet. Az idei, limitált kiadású, különleges ízvilágú „Honduras San Marcos” a világhírű termőterületről, Honduras San Marcos régiójából származik, ahol az 1200 és 1700 m tengerszint feletti magasságnak és az éghajlati viszonyoknak, az esős és napfényes napok rendszeres váltakozásának köszönhetően tökéletes minőségű kávébab terem. E különleges termőterület adottságainak köszönheti a „Honduras San Marcos” kávé különleges karakterét, a juharfa és gyümölcsös ízek harmóniáját.
A Davidoff Café Suprême Réserve limitált kiadás kizárólag november és december hónapban kapható a készlet erejéig. A Honduras San Marcos őrölt kávé 250g-os, elegáns kemény kartonos csomagolásban, az instant változat 100g-os exkluzív fémdobozos kiszerelésben kiváló karácsonyi ajándék a kávé kedvelőknek. A limitált kiadású kávé az Auchan és a Spar üzletekben kapható.