A Tchibo hagyományosan ismert kiváló minőségű szemes, illetve őrölt kávéfajtáiról. A kávéínyencek örömére üzletünkben a Tchibo Privat Kaffee 100% arabica kávéfajták, a különböző termőterületeknek köszönhetően, ízük és aromájuk alapján markánsan megkülönböztethetőek egymástól. A kávécsalád legkedveltebb tagjai: a Vienna Melange, mely enyhén karamellizált prémium minőségű kávészemek páratlan keveréke; és a könnyed, mégis telt ízű Brazil Mild, melynek alapanyaga a tökéletes brazil kávé.

Ezek a különleges telt aromájú kávébabok garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak a kávézás ínyenceinek!

African Blue
Aromás és testes
Kelet-Afrikában, a kávé szülőhazájában érlelődik ez a páratlanul aromás, intenzív ízű kávé, mely kissé a fekete ribizlire emlékeztet

Guatemala Grande
Harmonikus és elegáns
Guatemala vulkanikus talaja és változatos éghajlata köszön vissza ebben a harmonikus aromájú, csokoládés jegyekkel rendelkező kávéban

Brazil Mild

Lágy és finom
Ez a kávé a simogató brazil napnak és a simogató éghajlatnak köszönheti kivételesen finom ízét, és enyhén dióra emlékeztető, testes aromáját.

Vienna Melange
Lágy és testes
Az óvatosan pörkölt és hagyományosan karamellizált kávészemeknek köszönheti ez a klasszikus kávé finom és lágy ízét.

Colombia Fino
Koffeinmentes
Ez az egyedülállóan gondos eljárással koffeinmentesített kávé tökéletesen megőrzi gazdag aromáját és eredeti kiegyensúlyozott ízét.

Volcano Coffee
Aromás és erőteljes
Ez a kávé a rendkívül termékeny vulkanikus talajnak köszönheti fűszeres-erőteljes és intenzív karakterét.

Pearl Beans
Lágy és elegáns
Egyetlen kávébab érik meg a cseresznyében, a szokásos kettő helyett. Erre az egyedülálló kávéra testes íz és elegáns aroma jellemző.