A Tchibo-üzleteiben és webáruházunkban megrendelheti a Cafissimo kapszulás kávéfőzőinket. A Cafissimo készülékek működésének lényege, hogy magas bar nyomás segítségével az aromazárt kapszulában, megfelelő finomságúra őrölt, pörkölt kávéból könnyen, gyorsan elkészíthető a kiváló minőségű Tchibo kávé.

A Cafissimo Classic kávéfőzővel háromféle kávét készíthetünk: filterkávét, caffe cremát vagy eszpresszót, melyekből aztán a tejhabosító segítségével további tejes kávékülönlegességek készíthetők, mint pl. cappuccino, Latte Macchiato.


A Cafissimo Compact kávéfőző segítségével szintén háromféle kávét készíthetünk. Ennek a készüléknek az az előnye, hogy az elhasznált kapszulát nem kell egyből kivennünk, hanem egymás után nyolc kávé is elkészíthető.

A Cafissimo készülékekhez különleges kapszulakínálatunkból választhatnak, melyek ízben, intenzitásban különböznek egymástól, illetve kétféle koffeinmentes kapszula is kapható. Az állandó kapszula kínálatunk mellett évente négyszer, limitált mennyiségben, különleges termőterületekről származó kávéból készített kapszula kínálattal kedveskedünk a kávérajongóknak.

A Tchibo a Cafissimo kapszulás kávéfőző készülékekre 40 hónap műszaki garanciát vállal.