SC Tchibo Brands S.R.L

Tel.: +4021 318 97 06

Calea Floreasca nr. 55, sector 1

Bucuresti

 

Registrul Comerţului: J40/7384/2001

CIF: 14147924

 

Drept de autor:

Toate drepturile rezervate. Conţinutul şi structura paginii web a firmei Tchibo sunt supuse protecţiei dreptului de autor şi a altor legi privitoare la protecţie.

Dacă nu se specifică altfel, toate siglele mărcilor de pe pagina web a firmei Tchibo sunt protejate de legea privind mărcile. Acest lucru este valabil mai ales pentru mărcile Tchibo, pentru logo-urile şi pentru emblema firmei. Modificarea conţinutului acestor pagini nu este permisă.

Ilustraţii:

iStockPhoto

Protecţia datelor:

Pe pagina noastră web vi se poate solicita specificarea datelor personale. Datele personale sunt salvate şi prelucrate numai dacă acest lucru serveşte asistării dvs. şi expedierii datelor cerute de dvs. Tchibo GmbH vă asigură că datele dvs. sunt tratate confidenţial, conform prevederilor în vigoare cu privire la protecţia datelor.

Excluderea garanţiei:

Deşi este permanent preocupată să combată apariţia de viruşi pe pagina web, firma Tchibo nu poate garanta excluderea totală a acestora. Din aceste motive se recomandă utilizatorului să ia el însuşi măsuri de precauţie şi să efectueze o scanare antivurus înainte de a descărca software, documentaţie şi informaţii. În acelaşi timp utilizatorul are obligaţia de a lua toate măsurile de precauţie şi de a utiliza scanare antivirus, pentru a nu transfera viruşi pe pagina web a firmeo Tchibo.

Excluderea răspunderii:

Pe această pagină web se găsesc hyperlink-uri către paginile web ale altor firme. Tchibo GmbH nu oferă nicio garanţie şi nu îşi asumă nicio răspundere pentru conţinuturi eventual ilegale sau pentru alte încălcări ale legilor comise în paginile web ale altor firme.

Observaţie:

În toate pasajele în care am utilizat doar noţiunea masculină, am facut acest lucru doar pentru a uşura lectura. Toate noţiunile se referă la ambele genuri.

Asistenţă utilizatori:

 

www.qsc.de