Descoperim împreună talentul dumneavoastră

Testarea competenţelor dumneavoastră în cadrul unei activităţii desfăşurate la Tchibo vă oferă foarte multe lucruri despre care să vorbiţi: cafea de înaltă calitate şi lumi de produse cu faţete multiple.

Pe durata unui stagiu (internship) în cadrul companiei Tchibo, puteţi pune în practică lucrurile pe care le-aţi învăţat, studiind în acelaşi timp în mod practic şi cunoscând o companie de succes. Vă oferim spaţiul necesar pentru a vă testa competenţele şi pentru a vă descoperi potenţialul alături de noi, ce ar putea fi decisive pentru viitoarea dumneavoastră carieră. Totuşi, ceea ce obţineţi mai exact în cadrul stagiului, depinde de dumneavoastră – angajamentul dumneavoastră, motivarea dumneavoastră, şi dorinţa dumneavoastră de a face diferenţa şi de a dovedi faptul că sunteţi cu adevărat un membru al echipei. Fie că este vorba de proiecte captivante sau sarcini variate, ne bazăm pe ideile şi iniţiativa dumneavoastră.

Bine aţi venit în cadrul varietăţii Tchibo

Există posibilitatea urmării unui stagiu în aproape toate departamentele noastre – de exemplu în zone principale precum:
• Marketing
• Management Corporativ
• Logistică
• Resurse Umane
• Achiziţii
• Vânzări sau
• Management Produs

În cazul în care ne convingeţi pe durata stagiului dumneavoastră, dorim să păstrăm legătura cu dumneavoastră. Suntem încântaţi să ne orientăm către viitor împreună cu talentul care ni se potriveşte şi care ne inspiră: fie că vă elaboraţi lucrarea de licenţă, master sau de diplomă împreună cu noi.

Sunteţi mai mult decât „pur şi simplu” talentat

Suntem în căutarea studenţilor aflaţi în semestrul 3 sau mai mult, ce pot petrece între 3 şi 6 luni alături de noi. Domeniile căutate de către noi sunt economic, administrarea afacerilor, textile şi îmbrăcăminte, ştiinţe ale comunicării, informatică – însă acceptăm şi candidaţii având altă pregătire