TCHIBO EXCLUSIVE 


Pentru a crea Tchibo Exclusive, experţii noştri aleg doar cele mai bune boabe, care se coc pe îndelete în regiuni de cultivare selectate. Apoi, prăjim separat fiecare varietate de cafea, pentru a ne asigura că fiecare dintre ele atinge nivelul perfect de prăjire. Experţii Tchibo combină apoi boabele atent prăjite pentru a obţine gustul bogat şi armonios al Tchibo Exclusive. Toate acestea transformă fiecare ceaşcă de cafea Tchibo Exclusive într-o experienţă de care te vei bucura alături de cei dragi. Și asta pentru că Tchibo Exclusive este acea cafea care îi strânge pe toți laolaltă și se bucură cu ei de fiecare moment trăit împreună.

Fină și armonioasă
O adevărată delectare, grație celor mai bune boabe de cafea Arabica completate cu boabe Robusta, cu un corp plin.
Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 100g, 250g, 500g și 2x250g și cafea instant 100g. 

Tchibo Exclusive Intense

Intensă și bogată.
Un gust aparte care îți trezește simțurile și care reușește să te surprindă de fiecare dată.
Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 250g

 

Tchibo Exclusive Decaf
Delicată și unică.
O aromă care transformă fiecare ceașcă de cafea fără cofeină într-o plăcere și o experiență unică.
Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 250g și cafea instant 100g


GAMA ESPRESSO

Caffè Crema Intense un amestec special și elegant creat de experții noștri pentru aparatele de cafea complet automate. Specialiștii noștri în prăjire selectează cu grijă boabele de cafea Arabica predominant din cele mai bune altitudini ale Americii Latine pentru a crea o specialitate modernă și rafinată printr-un proces de prăjire delicat, care dezvăluie caracterul intens al cafelei cu note subtile de ciocolată. Datorită cremei sale catifelate, cafeaua vă oferă momente de plăcere deosebite.

Pachete disponibile: cafea prăjită boabe 1Kg


Espresso Milano Style este amestecul perfect, din boabe 100% Tchibo Arabica, rafinat de procesul de prăjire specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul său fructat, cu note de ciocolată neagră, specific unui espresso din nordul Italiei, cu o cremă fină și catifelată.

Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 250g, cafea prajită boabe 500g, 1Kg 


Espresso Sicilia Style este amestecul perfect de boabe Tchibo Arabica și boabe Robusta de cea mai înaltă calitate, rafinat de procesul de prăjire intens specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul unui espresso din sudul Italiei, cu note puternic amarui, savoare deplină și o cremă fină și catifelată.

Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 250g, cafea prajită boabe 500g, 1Kg  

Sortimentele de cafea boabe din gama Espresso de 1Kg beneficiază de sistemul Tchibo Aroma Protect care păstrează aroma cafelei chiar și după deschiderea ambalajului. 


TCHIBO BARISTA


Folosind metode artizanale tradiționale, prăjim boabele de cafea în tambur, la fel ca acum 100 de ani. Prăjirea se face lent, pentru a dezvălui caracterul unic și rafinat al boabelor de cafea atent selecționate. Rezultatul este o cafea de cea mai bună calitate pentru ca fiecare moment în care o savurezi să fie cu adevărat special. 

Tchibo Barista Espresso este o adevărată specialitate de cafea care îndeplinește toate cerințele unui expert barista. Pentru a atinge acest gust autentic, doar cele mai bune boabe de cafea Arabica sunt atent selecționate și apoi prăjite pe o perioadă mai îndelungată pentru a-și dezvălui aroma și caracterul unic. Procesul special de prăjire dă boabelor de cafea mai mult timp pentru a-și dezvolta caracterul puternic și echilibrat. 


Tchibo Barista Caffé Crema este o specialitate de cafea desăvârșită din boabe de cafea Arabica atent selecționate de la cea mai bună altitudine de creștere. În timpul prăjirii tradiționale, boabele de cafea dezvoltă o aromă delicată și fructată, cu un corp fin și o cremă delicată.


Cele două sortimente sunt disponibile în varianta de 1Kg și beneficiază de sistemul Tchibo Aroma Protect care păstrează aroma cafelei chiar și după deschiderea ambalajului.


TCHIBO for BLACK 'N WHITE

Tchibo  FOR BLACK ’N WHITE este cafeaua ideală pentru a fi savurată neagră, simplă sau cu lapte fin. Are un gust armonios și este amestecul perfect pentru orice mod în care alegi să te bucuri de cafeaua ta. Doar cele mai bune boabe de cafea sunt prăjite o perioadă de trei ori mai îndelungată pentru a-și dezvălui aroma expresivă. 

Pachete disponibile: cafea instant 100g, cafea prăjită și măcinată 250g, cafea prăjită boabe 500g, 1Kg


DAVIDOFF CAFÉ 


Savurează o adevărată operă de artă. Pentru a obține rețeta desăvârșită și pentru a trăi o adevărată experiență de lux, sunt special selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica. 

Davidoff Rich Aroma este o compoziție unică, cu o savoare intensă și aciditate plăcută, completată cu note bogate de mirodenii și subtil fructată.


Davidoff Fine Aroma se diferențiază prin corpolența medie și aciditatea elegantă, completată de o aromă delicată și distinctă. 


Davidoff Espresso 57 constă în îmbinarea perfectă a temperaturii cu timpul de prăjire. Procesul delicat de prăjire tradițională în tambur oferă boabelor de cafea o aromă completă și un gust caracteristic pentru espresso. Descoperă aroma catifelată cu ușoare note de ciocolată care îți va încânta simțurile. 

Pachete disponibile: cafea instant 100g, cafea prăjită și măcinată 250g 


Davidoff Café Crème este cunoscută pentru o compoziție complexă de arome, realizată din boabe Arabica atent selecționate din America Centrală și de Sud. Crema bogată și catifelată va completa această experiență senzorială pentru consumatorii cu cele mai rafinate gusturi.


Pachete disponibile: cafea instant 100g, cafea prăjită și măcinată 500g DAVIDOFF capsules

Pentru prima dată iubitorii de cafea pot experimenta calitatea fină și indulgența pură a cafelei Davidoff - într-o capsulă. Ia-ți un moment din zi să te bucuri de aroma și savoarea bogată din colecția noastră "Prestige", "Elegance" și "Style". 

Capsule compatibile cu aparatele Nespresso® - marcă înregistrată a unei terțe societăți.


TCHIBO FAMILY

Tchibo Family este o cafea deosebit de aromată. Gustul ei bogat și revigorant va fi pe placul oricărui iubitor de cafea și este alegerea perfectă pentru momentele tale zilnice la o cafea sau pentru o întâlnire călduroasă cu familia și prietenii. Pentru a crea această cafea, experții Tchibo prăjesc cu grijă boabele de cafea atent selecționate. Rezultatul este o cafea cu gust bogat și aromat, de care te bucuri cu fiecare ceașcă de cafea savurată.

Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 250g, cafea prăjită boabe 1Kg


EDUSCHO

Poți conta întotdeauna pe calitatea recunoscută a cafelei Eduscho, care se bazează pe tradiția austriacă a prăjirii cafelei. Savoarea unică și aroma autentică fac din cafeaua Eduscho cea mai bună alegere pentru momentele plăcute petrecute împreună cu prietenii și familia.

Pentru cei care preferă o cafea tare, cu gust intens, Eduscho Dupla este cea mai bună alegere.

Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 250g, 500g


Boabele de cafea alese cu grijă îi dau cafelei Eduscho Cafe à la carte un gust plin și revigorant.

Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 500g