TCHIBO FOR BLACK 'N WHITE

Tchibo FOR BLACK ’N WHITE este cafeaua ideală pentru a fi savurată
neagră, simplă sau cu lapte fin. Are un gust armonios și este amestecul perfect pentru orice mod în care alegi să te bucuri de cafeaua ta. Doar cele mai bune boabe de cafea sunt prăjite o perioadă de trei ori mai îndelungată pentru a-și dezvălui aroma expresivă.

DAVIDOFF CAFẾ GRANDE CUVẾE,

o adevărată operă de artă creată de somelierul mărcii Davidoff Cafe, este alegerea perfectă pentru adevăraţii pasionaţi de cafea.

Davidoff Café Rich Aroma
este o compoziţie unică, cu o savoare intensă, cu note bogate de mirodenii şi subtil fructată.

Davidoff Café Espresso 57
este o compoziţie echilibrată cu o aromă catifelată şi uşoare note de ciocolată, cu gust remarcabil, tipic de espresso, obţinută prin prăjirea boabelor de cafea la exact 57 de grade.

TCHIBO PRIVAT KAFFEE,

cafele din ţări de origine, cu arome bogate, care îşi păstrează particularităţile specifice zonei în care au fost cultivate. Altitudinea, tipul de sol şi clima fiecărei regiuni dau aroma, densitatea spumei, gustul şi nivelul de aciditate al cafelei.

Tchibo Privat Kaffee Brazil Mild
o cafea delicată și fină, realizată din cele mai fine cafele braziliene, cu note de alună. Brazilia este cunoscută pentru cafeaua sa deosebit de delicată, datorată climatului stabil şi solurilor fertile de laterit.

Tchibo Privat Kaffee Guatemala Grande
o cafea echilibrată și elegantă, cu note de ciocolată. Dealurile abrupte ale Guatemalei oferă cele mai bune condiţii pentru cafeaua cu savoare fină.

Tchibo Privat Kaffee African Blue
o cafea aromată și plină, realizată din cele mai fine cafele africane, cu note de coacăze. Africa de Est produce unele dintre cele mai aromate cafele din lume datorită solului său fertil şi soarelui puternic.

TCHIBO ESPRESSO

Realizat din boabe de cafea de cea mai bună calitate, rafinate de procesul de prăjire intens specific Tchibo. Cafea specială pentru preparare la espressoarele automate, semi-automate şi manuale.

Tchibo Espresso Milano
espresso specific din Nordul Italiei, realizat din boabe 100% Tchibo Arabica, cu caracter uşor fructat şi note de ciocolată neagră, şi cu o cremă fină şi catifelată.

Tchibo Espresso Sicilia
espresso sicilian, intens, cu note puternic amărui, savoare deplină şi o cremă fină şi catifelată. Este un mix obţinut din cele mai bune boabe Arabica şi Robusta.

TCHIBO EXCLUSIVE

Pentru a crea Tchibo Exclusive, experţii noştri aleg doar cele mai bune boabe, care se coc pe îndelete în regiuni de cultivare selectate. Apoi, prăjim separat fiecare varietate de cafea, pentru a ne asigra că fiecare dintre ele atinge nivelul perfect de prăjire.
Experţii Tchibo combină apoi boabele atent prăjite pentru a obţine gustul bogat şi armonios al Tchibo Exclusive.
Toate acestea transformă fiecare ceaşcă de cafea Tchibo Exclusive într-o experienţă de care te vei bucura.

Tchibo Exclusive
Cafea Arabica cu gust bogat și aromă fină.

Tchibo Exclusive Intense
O cafea tare cu gust intens şi aromă puternică.

Tchibo Exclusive Decaf
O cafea fără cofeină Tchibo Arabica, cu caracter fin şi aromat.

TCHIBO FAMILY

o cafea cu gustul intens şi aromă deplină, care oferă satisfacţia unei cafele revigorante.

TCHIBO GOLD SELECTION CREMA

cafea cu gust intens şi cremă bogată.

EDUSCHO

cafele care se bazează pe tradiţia austriacă a prăjirii cafelei.

Eduscho Dupla
o cafea tare cu gust intens şi aromă puternică.

Eduscho Cafe a la Carte
o cafea tare cu gust revigorant.