Ne străduim să vă oferim calitate înaltă la un preţ corect. Pentru a realiza acest lucru punem în mişcare cunoştinţele şi pasiunea noastră.

Selectam doar cele mai bune boabe

Cafeaua Tchibo este caracterizată de cel mai înalt nivel de calitate şi prospeţime. În cafele noastre utilizăm doar cele mai bune boabe obţinute din plante de cafea Arabica de înaltă calitate (100% Tchibo Arabica).

În calitate de experţi în cafea, dorim să oferim clienţilor noştri bucurie „în fiecare ceaşcă”. Pentru noi „cafeaua de calitate” reprezintă mai mult decât selectarea cu atenție a celor mai bune boabe de cafea, un proces de prăjire sofisticat şi pregătirea cu drag în cadrul cafenelelor noastre; este totodată extrem de important pentru noi să utilizăm o pondere din ce în ce mai mare de cafea crudă ce este produsă într-o manieră care să includă responsabilitatea socială şi cea faţă de mediu. Acestea sunt identificate, de exemplu, prin siglele Bio (organic), Fair Trade sau Rainforest Alliance aplicate pe produsele noastre.

Angajamentul nostru faţă de calitate începe prin selectarea celor mai bune boabe la origine, iar acest lucru este obligatoriu pentru toate părţile implicate în procesul de producţie: pentru producţie, achiziţii şi vânzări. Includem chiar şi standardele noastre sub forma unor ghiduri obligatorii în cadrul contractelor noastre încheiate cu furnizorii de cafea.