Tchibo’ya dair en son haberleri ve sosyal medya kanallarımızdaki en son duyuru ve kampanyalarımızı buradan takip edebilirsiniz.

Benzersiz iş modeli, gerçek kahve tutkusu ve yenilikçi ürünleriyle müşterilerinin sevgisini ve güvenini kazanan Tchibo 70 yaşında… 1949 yılında Almanya’da Max Herz ve Carl Tchiling-Hiryan’ın müdavimlerine kahvesini posta ile gönderme fikriyle kurulan Tchibo, Türkiye’de de 14 yıldır müşterilerine sürekli yenilenen temalarını ve gerçek kahve lezzetini sunmaya devam ediyor.

Kışın evde kahve keyfi çok daha başka. Güneşi kovaladığımız soğuk günlerde hem içimizi ısıtan hem de en güzel anlara eşlik eden kahve, Cafissimo mini kahve makinesi ile hemen keyfe dönüşüyor. Tek dokunuşla mükemmel kahveler hazırlayan Cafissimo mini, 6 renk seçeneği ile hem mutfağınıza hem de hayatınıza renk katıyor.

Hayata renk katan Cafissimo mini, üç kademeli basınç sistemi sayesinde tek bir dokunuşla mükemmel lezzette espresso, caffè crema ve filtre kahve hazırlamanıza yardımcı oluyor. Her mutfağa uyum sağlayan boyutları ve şık tasarımıyla dikkat çeken Cafissimo mini siyah, beyaz, pembe, turkuaz, mavi ve sarı renk seçenekleriyle de soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Cafissimo mini’nin atık kapsül haznesi kolayca temizlenebiliyor. 650 ml su tankı hacmi ve patentli demleme sistemiyle dikkat çeken Cafissimo mini, bardaklara uygun ayarlanabilir bardak tutucu gibi kahve dostu tasarımıyla da ön plana çıkıyor.

Tchibo'nun yenilenen Youtube kanalı, Engin - Beyza Hepileri çiftinin esprili ve cana yakın ev hallerinin yer aldığı interaktif videoyla Tchibo severlerle buluştu. Tchibo'nun yenilenen Youtube kanalında kahve keyfi için tariflerden modaya, ev dekorasyonundan spora her konuda hazırlanan eğlenceli ve bol sürprizli içeriklere tek tıkla erişmek mümkün.


Hayatı kolaylaştıracak, eğlenceli ve bol sürprizli içeriklerin paylaşılacağı Tchibo Youtube kanalı, www.youtube.com/tchiboturkiye adresinde tüm Tchibo severleri bekliyor.

Köklü kahve kültürü ve tutkusuyla, Brezilya’dan Afrika’ya, Guatemala’dan Kolombiya’ya, dünyanın dört bir yanından gelen kahve çekirdeklerini doğru oranda harmanlayan ve kendine has yöntemiyle kavuran Tchibo, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 11 yıldır müşterilerine kahveyi sevdirmeye devam ediyor.


Bugüne kadar mağazalarında ve www.tchibo.com.tr internet mağazası aracılığıyla kahve uzmanlığını tüketicilerine sunan Tchibo, Aralık 2016 tarihinden itibaren Migros ve Macrocenter’larda kahveseverlerle buluşmaya başladı. Davidoff çözünebilir kahve ürünleri ise, yumuşak içimli ve yoğun içimli seçenekleriyle, Türkiye'de ilk defa sadece Macrocenter'larda yerini aldı.

Özgün perakendecilik anlayışı, her ihtiyaca ve zevke hitap eden ürünleri ve lezzetli kahveleriyle Türkiye’de 2005’den bu yana hizmet veren Tchibo, blog açtı. Kahve, Spor&İyi Yaşam, Gardırop, Ev&Dekorasyon, Sürdürülebilirlik ve Kısa Kısa başlıkları altında tüketicilerine yaratıcı çözümler ve fikirler sunan Tchibo, tüm bu önerilerini www.tchiboblog.com.tr adresinde topladı. Yaşamın her alanında hayatı kolaylaştıracak çözümlerin yer aldığı Tchibo blog, 3 Ekim 2016 Pazartesi günü ziyarete açıldı.

Dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Stevie Awards uluslararası ödüllerinde, Tchibo Türkiye “Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı” halk oylamasında 2015 yılında birincilik ödülüne ve “En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorilerinde jüri tarafından ikinciliğe layık görüldü.

Bay Kahve Çekirdeği kahve tarlalarını ziyarete gidiyor. Ziyareti sırasında kahve çiftçisine sürdürülülebilir yöntemlerle nasıl üretim yapabileceğini anlatıyor. Bizler de insanların ve çevrenin kahve yetiştiriciliğinden nasıl avantaj sağlayabileceğini ve Rainforest Alliance Certified™, Fairtrade, UTZ Certified ve Bio sertifikalarının ne anlama geldiğini öğreniyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQIzNYU7A88