Kiadó

Tchibo GmbH
Vállalati Kommunikáció
Tel: +49 (0) 40 63 87 - 0
Überseering 18
22297 Hamburg
Germany
Cégjegyzékszám: Amtsgericht Hamburg HRB 43618
Adószám: 811164447

Tchibo Budapest Kft.
PR
Tel: + 36 23 502 000
2040 Budaörs Neumann János u. 1.
Cégjegyzék szám: 13-09-065659
Cégbejegyzés: Budapest Környéki Törvényszék, mint Cégbíróság
Adószám: 10581418-2-44

Igazgató Tanács:

Dr. Philipp Andrée
Ulf Brettschneider
Dr. Jens Köppen

Igazgató Tanács elnöke:

Werner Weber

Tchibo Budapest Kft. ügyvezető igazgató:Mészáros Zsolt

Sajtószóvivő:

Arnd Liedtke

Vállalati kommunikáció:Mészáros Zsolt

Copyright:

Minden jog fenntartva. A Tchibo honlapjának tartalma és szerkezete jogvédett. Amennyiben másképp nincs jelölve minden márkajelzés védett a Tchibo honlapján. Ez különösen vonatkozik a Tchibo márkára, vállalati logóra és emblémákra. Az oldalak módosítása tilos.

Fotó:

iStockPhoto

Adatvédelem:

Lehetséges, hogy személyes adatok kitöltését kérjük a honlapunkon. Ezeket az adatokat csak addig és olyan mértékben mentjük el és dolgozzuk fel, ami az adott vásárló felé irányuló szolgáltatásunkhoz, és a kért információ megküldéséhez szükséges. A Tchibo Budapest Kft. szavatolja, hogy minden megadott adatot bizalmasan kezel és megfelel a törvény által előírt adatvédelmi előírásoknak. A Tchibo honlap Adatvédelmi Biztos Irodája által kiadott nyilvántartási azonosító száma: 04129-0001.

Nyilatkozat:

Jóllehet a Tchibo folyamatosan arra törekszik, hogy honlapja vírusmentes legyen, nem garantálja a honlap vírusmentességét. A felhasználónak tanácsos megfelelő vírusvédő programot telepítenie mielőtt programot, dokumentumot vagy információt tölt le. Hasonlóképpen fontos, hogy a felhasználó is használjon vírusvédő programot, annak érdekében, hogy ne közvetítsen vírust a Tchibo honlapjára.

Felelősség:

Ez a honlap tartalmaz más honlapokra mutató linkeket, melyeket nem a Tchibo GmbH üzemeltetet vagy ellenőriz. Ezeket a linkeket kizárólag a felhasználók kényelmét szemelőtt tartval helyeztük el és ezekért a Tchibo GmbH semminemű felelősséget nem vállal.

Applikáció támogatás:

www.monday-consulting.com

www.nexinto.com