Mesterségünk a kávé. Kávé a világ legkülönbözőbb országaiból. Különböző aromájú kávék. Kávé a legmeglepőbb receptúrák szerint. Mindeközben az is fontos, hogy tudjuk, honnan és milyen növényről származnak a kávészemek. Ezenkívül a kávé termesztési környezete, fajtája, szüretelésének módja és a feldolgozás sem elhanyagolható kérdés.
Mindemellett a kávé elfogyasztásának is szakértői vagyunk. Ezért újra és újra feltesszük magunknak a kérdést: „Hogyan tehetjük a Tchibo kávét a lehető legfinomabbá?” Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez a szó szoros értelmében ízlés dolga. Vásárlóink számos kávébab, kávéfajta és elkészítési mód közül választhatnak, s csak a bőség zavarával kell megküzdeniük néha.
Egy azonban vitathatatlan: a Tchibo a kávék szakértője, vásárlóink nyugodtan ránk bízhatják magukat, gondoskodunk a kávéélvezetről.

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tchibo Family 1000g vákumcsomagolt kávé (lejárati idő: 2023. június 4., 5., 10., 11., 13., 16., 17. és 23.) termékünket – idegen anyag esetleges jelenléte miatt – a Tchibo kivonta, illetve visszahívta a kereskedelmi forgalomból. Jóllehet a termékbe esetlegesen került idegen anyag, sem mennyiségénél, sem jellegénél fogva az emberi egészségre nem ártalmas, a Tchibo Budapest Kft. elkötelezett a vonatkozó élelmiszerbiztonsági jogszabályi rendelkezések és saját minőségbiztosítási követelményei betartásra mellett, amely alapján hozta meg az említett forgalmazói döntést. Kérjük Vásárlóinkat, hogy a visszahívott terméket ne fogyasszák el, azt hozzák vissza az azt forgalmazó üzletekbe, ahol a termék teljes vételára Vásárlóink részére visszatérítésre kerül.

Tchibo Budapest Kft.