Detská bielizeň vyrobená z organickej bavlny, funkčný nábytok, moderný stolný riad: výber spotrebného tovaru Tchibo je široký a rozmanitý. Ručíme za vysokú akosť našich výrobkov: odborníci Tchibo vyvíjajú každý výrobok sami a naši dodávatelia ho potom vyrábajú výlučne pre nás. Je to jediný spôsob, ako ovplyvniť akosť každého z našich výrobkov od samého začiatku.

 

Naše výrobky sa testujú v našej vlastnej skúšobni aj v nezávislých laboratóriách. Iba vtedy, keď sú splnené všetky kritériá, udeľujeme pečať akosti TCM (Tchibo Certified Merchandise). Naše normy akosti sa vzťahujú nielen na čisto fyzikálne atribúty výrobku, ale aj na podmienky, v ktorých boli výrobky vyrobené. Ide napríklad o sociálnu zodpovednosť voči všetkým zamestnancom zúčastňujúcim sa výrobného procesu. Tiež posudzujeme dopady spôsobu výroby našich výrobkov na životné prostredie.

Viac informácií o našich postupoch akosti nájdete na našich webových stránkach http://www.tchibo.com/content/311648/-/en/quality.html. Obsahujú podrobnosti z nášho výrobného procesu, od vývoja výrobku až po jeho dopravu.