Kóstoljon bele az ízek világába!

Kávébárunk várja Önt egy jó beszélgetésre, egy kis kikapcsolódásra vagy éppen vásárlás utáni feltöltődésre. Engedje, hogy kényeztessük vásárlás előtt, után vagy akár közben is. Van kedve egy forró kávéhoz egy szelet sütemény kíséretében? Örömmel teljesítjük! A Tchibo üzletünkben található kávébár ötvözi a kiváló minőségű kávé elkészítéséhez szükséges szakértelmet a kávé iránti szenvedéllyel, így különleges, frissen főzött kávéspecialitásokat kínálunk Önnek.

Kóstolja meg kávéspecialitásainkat!

A kávébár kínálata:

Eszpresszó/ Dupla eszpresszó

Egyedülálló, kifejező ízvilág karakteres crèmaval (kávéhab) a kávézás intenzív élményéért.

Eszpresszó macchiato

Egy kiváló Tchibo eszpresszó és tejhab lágy kombinációja az igazi ínyenc számára.

Caffè crèma

Gondosan válogatott, kiváló minőségű 100% arabica kávéból készült különlegesség, egy egyedülálló hosszú kávé a Tchibo kávékínálatában.

Cappuccino

Egy igazi olasz klasszikus – páratlan Tchibo eszpresszó, forró tej és lágy tejhab találkozásából egy csipetnyi kakaóporral a tetején.

Bécsi kávé

Egyedülálló Tchibo eszpresszó forró tejjel és ellenállhatatlan tejszínhabbal a tetején, mely felidézi a bécsi kávéházak hangulatát.

Latte macchiato

Karakteres Tchibo eszpresszó, forró tej és krémes tejhab művészien egymásra helyezett rétegei, mely a szemet is gyönyörködteti.

Forró csoki

Dél-Amerika csodás ajándéka forró tejjel és lágy tejhabbal a csokoládé szerelmeseinek.

Tea

Elismert teaszakértők segítségével állítottuk össze a exkluzív teaválasztékunkat. Fedezze fel teakompozícióink csábító világát!