Jsme stabilní nadnárodní firma s dlouhou historií a jedinečným konceptem podnikání. Patříme mezi největší producenty kávy na světě a zároveň jsme jedním z největších maloobchodních prodejců spotřebního zboží.

Historie

Historie společnosti Tchibo sahá až do roku 1949, kdy hamburský obchodník Max Herz založil zásilkový obchod s kávou. Postupně přidával svým zákazníkům jako dárek ke kávě např. prostírání nebo praktické dózy, které se staly tak populární, že nabídku časem rozšířil o sortiment spotřebního zboží. Jednalo se o výrobky do domácnosti, bytové dekorace nebo sport či módu. Tchibo má v Evropě více než 1 000 obchodů a e-shop v deseti evropských zemí. Na českém a slovenském trhu působí Tchibo od roku 1991.

Proč se nám daří

Jedinečný obchodní model nám zaručuje stabilitu. S výrobky Tchibo se můžete setkat v našich vlastních kamenných obchodech, v našem e-shopu, v prodejních koutcích v obchodních řetězcích nebo v regálech s kávou v malo i velkoobchodních prodejnách po celé republice.

Tchibo není jen káva (jak už dnes většina zákazníků ví), ale i spotřební zboží, které se každý týden mění a přináší s sebou „Každý týden nový svět“.

Zákazníkům týden co týden přinášíme nové kolekce zboží od doplňků a vychytávek do domácností, až po oblečení či šperky. I proto přebíráme zodpovědnost vůči lidem i životnímu prostředí, abychom našim zákazníkům mohli nabízet i v budoucnu to, co je pro značku Tchibo typické. Více o společenské odpovědnosti se dozvíte zde.