Her ürün bir fikirle, bir tasarım, işlevsellik ve elbette kalite tutkusuyla başlar. Ve aynısı yenilikçi bir şekilde tasarlanan mutfak ekipmanlarından bebek tulumuna veya tuvalet fırçasına kadar tüm ürünler için eşit olarak geçerlidir.

Kalite fikirle oluşur


Tchibo'da ürün müdürleri, alıcılar, pazarlama profesyonelleri ve kalite geliştiricilerden oluşan bir ekip ürün fikrinden, planlanmasından ve uygulamaya sokulmasından sorumludur. Her biri kendi alanlarında birer uzmandır. Örneğin "Banyo ve Ev", "Bayan Giyimi ve Aksesuarları" ve "Çocuk ve Dış Mekanlar" alanları için ekipler vardır (bunlar sadece birkaç tanesidir).

Hayatınızı daha keyifli hale getirebilecek ürünlerin bulunabilmesi için, ürün müdürlerimiz sürekli olarak bir ilham kaynağı arar: bir sonraki sezonun "en çok tutacak" renkleri nelerdir? Ev aksesuarlarında talep süslü ürünlere mi yoksa sade ürünlere mi yönelik olacak? Kullanabilmemiz için ne gibi yeni işlevsel malzemeler var? Ve elbette: müşterilerimiz ne istiyor? Ürün müdürleri, yeni bir diş fırçası bardağı için gereken çizimi yapmalarıyla veya bir şalı bir gün süresince kendilerinin denemesiyle tanınırlar.

Bir ürüne devam edilmesi konusunda karar verildiğinde ve malzeme ve tasarım belirlendiğinde, Kalite Yönetim departmanı ile birlikte her bir ürüne özel özellikler belirlenir. Şekil, pratiklik ve malzemelere yönelik talep önemli kriterlerdir.

Tchibo'yu özel kılan şey, haftalık tema dünyalarına kendi tasarladığımız ürünleri eklememizdir. Böylece, bir ürünün sıklıkla sadece bir versiyonunu sunarız. Amacımız, sizin için en iyi seçimi yapabilmektir. Ürünlerimizin kalitesini iyileştirmeye devam etmemize yardımcı olan şey sadece ekiplerimizin deneyimi veya bilgi birikimi değildir; hizmetle ilgili sorular, iadeler veya web sitesinin bir parçası olarak bize verdiğiniz geribildirimler de ürün geliştirme aşamasında dikkate alınır