Ausztria

A Tchibo/Eduscho 1969-ben lépett piacra Ausztriában. Ma a bécsi székhelyű Eduscho Ausztria piacvezető az osztrák piacon a Tchibo és az Eduscho márkáinak rendkívül széles pörkölt kávé választékával, nem élelmiszer jellegű termékeiel és kávébárjaival. A termékek körülbelül 150 Tchibo-üzletben, bevásárlóközpontokban és szupermarketekben, valamint az interneten kaphatóak.

Csehország

1991-ben a Tchibo piacra lépett az egykori Csehszlovákiában, ahol első nemzetközi kávécégként gyorsan növelte márkatudatosságát. Napjainkban a Tchibo nemzetközi márkájával és a helyi Jihlavanka márkával vezető a pörkölt kávé piacon. Az élelmiszer és nem élelmiszer jellegű termékeket a Tchibo üzleteiben, illetve szupermarketeken belül található Tchibo egységekben árusítják. Emellett a Tchibo Kávészervíz szállodákat, éttermeket és irodákat lát el kávéval és kávétermékekkel

Nagy-Britannia
Az Egyesült Királyságban a Tchibo Kávészervíz a Tchibo csoport különálló, vonzó üzletágává fejlődött.

Magyarország

A Tchibo 1991-ben alapította első magyar irodáját Budapesten. Azóta értékesít kávét és kiskereskedelmi partnerek hálózatán keresztül az egész országot lefedi. Az Eduscho 1997-es felvásárlása nagyban növelte a Tchibo erős piaci pozícióját Magyarországon, ahol jelenleg kilenc Tchibo-üzlet is működik.

Lengyelország

Lengyelországban a Tchibo 1992-ben kezdett működni és ezt követően hamarosan kitűnő piaci pozíciót alapozott meg kereskedelmi hálózatának gyors és határozott kiterjesztésével. Két év sikeres működést követően 1994-ben, a Tchibo megnyitotta saját pörkölő üzemét Markiban. 1999-ben a „Gála”-t második márkaként vezették be a lengyel piacon. Napjainkig több mint 30 Tchibo-üzlet nyílt országszerte. Ezenkívül a Tchibo nem élelmiszer jellegű termékeit bevásárlóközpontokban és szupermarketekben is árusítják – úgynevezett Tchibo „szigeteken”. A Tchibo Kávészervíz 1994 óta lát el szállodákat és irodákat kávéval és kávétermékekkel. A nem élelmiszer jellegű termékek és kávék 2008 január óta az interneten keresztül is elérhetők a vásárlók számára.

Románia

A Tchibo 2000-ben lépett piacra az Erdély és a Kárpátok vonulatai között elterülő országban, ahol 2001-ben nyitotta meg irodáját Bukarestben. Az országos elosztást kiskereskedelmi partnerek végzik. Ma a Tchibo jelen van mind a pörkölt, mind az instant kávé szegmensekben, a nemzeti ízlésnek megfelelő kávékeverékekkel.

Oroszország

A Tchibo 1994-ben nyitotta első orosz kirendeltségét Szentpéterváron, majd egy évvel később Moszkvában. A Tchibo magas szintű márkaismertséget ért el néhány éven belül, és az egyik vezető kávévállalattá fejlődött Oroszországban is. A sikerre építve, a régió további országaiban is folytatódik az üzleti terjeszkedés.

Szlovákia

1991-ben a Tchibo az első nemzetközi kávécégként lépett piacra az egykori Csehszlovákiában. Az ország kettéválásakor a Tchibo már piacvezető pozícióban volt. a 1993-ban a Tchibo irodát nyitott Pozsonyban, ami később Prágába költözött. Azóta a Tchibo kávét kis- és nagykereskedelmi partnereken keresztül értékesítik. Az Eduscho márka 1998-tól van jelen a szlovák kávépiacon.

Svájc

A Tchibo 2001-ben lépett Svájc német anyanyelvű fogyasztói piacára az online üzletágon keresztül. A Tchibo nem élelmiszer jellegű termékkínálatát kezdetben az interneten és katalóguson keresztül lehetett megvásárolni. 2002-ben nyíltak az első Tchibo-üzletek Lucerneben, Winterthurban és Baselben.

Törökország

2006-ban a Tchibo első törökországi üzletének megnyitásával lépett piacra, mely Európa legnagyobb bevásárlóközpontjában, Istanbul Cehavirban működik. A sikeres piacra lépést gyors terjeszkedés követte több mint 30 nyitással.