A Tchibo 1949 óta töretlenül azon fáradozik, hogy a lehető legjobb minőségű kávét kínálja vásárlóinak. A minőségi kávé nem csak a legjobb kávéfajták kiválasztását jelenti számunkra, a kávétermő helyek felelősségteljes megválasztását is ideértve, hanem az igényes pörkölést és gondos elkészítést is. Nagy hangsúlyt fektetünk a kávénk minőségének folyamatos ellenőrzésére, mely a kávépalánták elültetésétől kezdve egészen a csészébe kerülésig terjed.

Kávéminőség


Különösen odafigyelünk arra, hogy vásárlóinknak felelősségteljes módon megtermelt kávéminőséget kínáljunk. Ez alatt a kávé olyan szenzorikus tulajdonságait értjük, mint az íz és az illat, de idetartoznak az ökológiai és szociális szempontok is. Mert csak akkor tudjuk folyamatosan a legjobb minőség kínálni, ha abban is részt vállalunk, hogy megőrizzük a talaj termőképességét és partnereinknek, valamint családjaiknak tisztes megélhetést biztosítsunk. Meg vagyunk győződve arról, hogy a kávéágazat jövője a fenntartható fejlődésben rejlik.

A minőségi folyamattal kapcsolatban bővebb információt német nyelven talál www.tchibo-qualitaet.de weboldalunkon. Az oldalon „kávétermelő országokról” szóló filmeket és közérthető háttér-információkat is talál, mely bemutatja, hogyan szállunk síkra a kávévilág fenntartható fejlődéséért.