Biopamutból készült bébi ruhák, funkcionális bútorok, modern edények: a Tchibo használati cikk kínálata bőséges és sokoldalú. Kezeskedünk termékeink kiváló minőségéért. Hiszen a Tchibo szakértői maguk fejlesztik ki az árucikkeket, beszállítóink pedig kizárólag nekünk állítják elő őket. Csak így nyílik lehetőségünk arra, hogy minden egyes termékünket már az elejétől fogva figyelemmel kísérhessük.

Termékminőség


Emellett termékeinket saját magunk teszteljük és független laboratóriumokkal is minden részletre kiterjedően ellenőriztetjük. A TCM (Tchibo Certified Merchandise) minőségjelzést csak akkor kaphatja meg az adott termék, ha valamennyi kritériumnak eleget tett. Minőséggel szemben támasztott elvárásaink nem csak a színtiszta „fizikai” termékminőségre, hanem azokra a feltételekre is vonatkoznak, melyek között a termékek előállításra kerülnek. Ide tartozik például a folyamatban résztvevő munkavállalók iránti szociális felelősség is. Ezenkívül termékeik környezetkímélő mivoltára is kiemelten ügyelünk.

A minőségi folyamattal kapcsolatban bővebb információt német nyelen talál www.tchibo-qualitaet.de weboldalunkon. Az oldalon elolvashatja gyártási lépéseink részletes leírásait a termékfejlesztéstől kezdve a kiszállításig.