Pro Tchibo jsou zaměstnanci tou nejdůležitější součástí úspěchu. Abychom mohli neustále překvapovat naše zákazníky, potřebujeme kolegy, pro které práce v Tchibo bude nejen prací, ale budou se zároveň bavit a budou svou práci vnímat jako své poslání. Protože my v Tchibo věříme, že dokážeme udělat našim zákazníkům život příjemnější.

Vzhledem k tomu, že naše podnikání je hodně specifické (týdenní kolekce, káva, různé prodejní kanály), tak k sobě hledáme kolegy, kteří dokáží reagovat na změny, dokáží se přizpůsobovat a rádi vychází vstříc přáním našich zákazníků. Všude na nás čekají náročné úkoly, které nás motivují k tomu se zlepšovat a zároveň vyžadují hodně osobní odpovědnosti. I přes naše dynamické fungování u nás najdete přátelskou a díky vztahům vlastně až rodinnou atmosféru. Nehraje roli, zda k nám nastupujete s mnohaletými zkušenostmi, nebo jste na začátku své profesní dráhy, pokud se k nám svou osobností hodíte, bude pro vás Tchibo to pravé.

U většiny otevřených pracovních pozic je nejdůležitější chuť učit se nové věci a nebát se reagovat na změny, protože náš Tchibo svět je hodně dynamický a měnící se.

Srdcem Tchibo jsou naše kamenné obchody. Proto, jestli chcete nasát naši atmosféru, stavte se v jednom z nich . Zde se setkáváme s našimi zákazníky a zde je to pravé centrum dění. V obchodech připravujeme zákazníkům kávu, sezónní kávové nápoje a zákusky. Zároveň jsme kávovými experty, proto když zákazník potřebuje poradit s výběrem kávy domů, jsme tu pro něho. V neposlední řadě si u nás zákazník může vybrat spotřební zboží. Každý týden máme něco nového.

Jsme rodinná firma, proto i naše týmy skládáme tak, aby si rozuměly a v práci se cítily dobře.

Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak to u nás funguje, tak koukněte na fotky a videa na portále Cocuma.

Jsme také na Atmoskop.cz, tedy pokud si chcete přečíst, co o nás říkají zaměstnanci, klikněte sem.