Kalite damgamız yüksek standartları temsil eder


Tişörtlerden tencerelere kadar her ürünümüzde TCM damgasını göreceksiniz. Bu damga, üstün ürün kalitesini, dikkatli seçimi ve özel üretimi garanti eder. TCM, "Tchibo Certified Merchandise" (Tchibo Onaylı Ürün) anlamına gelir.

Üstün ürün kalitesi


Haftalık temalarda sunulan tüm Tchibo ürünleri, ürün müdürlerimiz tarafından planlanarak tasarlanır. Seçilen tedarikçiler, katı kalite şartlarına göre sadece Tchibo için üretim yaparlar. Tchibo, sadece yüksek kalite gereksinimlerini karşılayan iş ortakları ile çalışır.

Dikkatlice seçildi


"Sadece Tchibo dünyasına özel" Neredeyse kırk yıldır, her hafta yüksek kalitede ürünler içeren yeni temalar sunuyoruz. Haftalık olarak sunulan ürünlerimiz, birbirlerini mükemmel bir şekilde tamamlar ve sezona uyar. "Dikkatlice seçildi" ifadesi, kendimize şu soruları yöneltir: "müşterinin hangi ürüne ihtiyacı var? Yüksek kaliteye sahip hangi malzemeleri kullanacağız? Hangi tedarikçi en iyi fiyat/performans oranını sağlıyor?"

Özel üretim


Tema dünyası kapsamında sunmakta olduğumuz tüm ürünler, kendi uzmanlarımız tarafından planlanarak tasarlanır ve katı kalite şartlarımıza uygun olarak Tchibo için özel olarak üretilir. Bu, Tchibo kalitesini mağazalarımızda ve doğrudan Tchibo'dan siparişlerde bulabileceğiniz anlamına gelir.