Kalite de danışma ve satış sürecinin bir etkenidir


Tchibo'da kalite, yüksek kalitedeki ürünlerin üretilmesi ve teslim edilmesiyle sona ermez. Tutarlı bir şekilde sergilenen müşteri odaklılık, şirket kültürümüzün bir temel değeridir. Müşterilerimizi dinleriz ve onların önerilerinden, fikirlerinden ve isteklerinden ders çıkartırız.

Müşterilerimize gerçekten yakınız


Tchibo mağazalarında sorularınızı yanıtlamaya vakit ayırırız ve sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Ürünlerimiz, hizmetlerimiz veya diğer konularda sorularınız olması halinde, Tchibo'da her zaman çalışanlarımızdan yeterli hizmet alacaksınız. Müşteri Hizmetleri bölümü, her türlü sorunuza cevap vermekten memnuniyet duyar.

Müşterilerimizi dikkatli bir şekilde dinliyoruz


Müşterilerimizin isteklerini ve fikirlerini öğrenmeye her zaman istekliyiz. Pazar Araştırması departmanımız, ürün yelpazemizi sürekli olarak iyileştirme hedefiyle düzenli olarak anketler ve testlerle, istatistikleri değerlendirir ve trendleri analiz eder.

Buna ek olarak, her gün müşterilerimizle doğrudan ve bire bir temasta olmaları nedeniyle Tchibo mağaza personeli de önemli bir role sahiptir. Mağaza müdürlerimizin gerçekleştirdiği çalışmalarında, ürün yelpazemizin müşteriler tarafından ne kadar iyi karşılandığını ve iyileştirme önerileri veya ileriye dönük ürünler için istekleri bulunup bulunmadığını görüyoruz.


Bilmenizde fayda var


Kurumsal sitemiz, ürünlerimizin sürekli olarak iyileştirilmesine katkıda bulunmanız konusunda size bir fırsat sunuyor. Önerileriniz ve sorularınız için doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.