Tesztelje az ízlését, Ön melyik eszpresszó rajongói táborba tartozik? Az autentikus eszpresszónak ugyanis két különböző fő fajtája létezik: az erős, karakteres délolasz ízvilág, és az elegáns, enyhén gyümölcsös érzetű északolasz íz. A vélemények megoszlanak abban a tekintetben, hogy melyik a „jobb”, vagy melyik az „igazi”, egy biztos: ezt mindenkinek saját magának, íz alapján kell eldöntenie. A Tchibo kínálatában mindkettőt megtalálja.

A Tchibo Espresso Sicilia Style a legnemesebb arabica és robusta kávészemek tökéletes keveréke. A gondos válogatásnak és a hosszan tartó, alacsony hőmérsékleten történő pörkölésnek köszönhetően a Sicilia Style a tipikus délolasz karakterű kávék minden jegyét magában hordozza. Jellemzően erős, sötét színű, gazdag aromájú, testes kávé készíthető belőle.

A Tchibo Espresso Milano Style egy tisztán arabica kávészemekből összeállított kompozíció, melyet a Tchibo lassú pörkölési eljárása csak tovább nemesít. A Milano Style kávéban kiteljesedik a tipikusan északolasz íz, enyhén gyümölcsös karakterrel és étcsokoládéra emlékeztető zamattal.