Ürün yelpazemiz çok geniş. İster lezzetli kahveler, ister moda kıyafetler, inanılmaz teknoloji ürünleri, ev dekorasyon ürünleri olsun - uzmanlığımızı ve işe olan tutkumuzu yansıtarak sizlere her zaman en iyi kaliteyi en uygun fiyatlarla sunmaya çabalıyoruz.

Gıda Dışı: Kefil olduğumuz kalite


Amacımız, sizleri şaşırtan ve beklentilerinizi karşılayan bir ürün sunabilmek. Ürün güvenliği, kalitesi, işlevselliği, materyali ve işçiliği konusunda katı gereksinimler belirliyoruz. Kalite gereksinimlerimize uyduklarından emin olmak için üretimlerinden satışına kadar ürünleri sürekli olarak kontrol ediyoruz. Bu amaçla, ürünlerimizi hem şirket içerisinde hem de bağımsız laboratuarlarda kapsamlı bir şekilde test ettiriyoruz. Ancak tüm kriterlerin karşılanması halinde TCM damgası basılır.

Kalite standartlarımız ürünlerin sadece "fiziksel" kalitesi ile değil, aynı zamanda üretildikleri koşullarla da ilgilidir. Buna, bu ürünlerin üretiminde yer alan tüm çalışanlara yönelik sosyal sorumluluk ve ürünlerimizin ve üretim süreçlerinin çevre üzerindeki etkisi de dahildir.

Kahve: Sadece en iyi çekirdekler


Tchibo kahvesi, en yüksek kaliteye sahip olması ve tazeliği ile nitelendirilir. Kahvelerimizde sadece en yüksek kalitedeki Arabica kahve bitkilerinden en iyi çekirdekleri kullanıyoruz (%100 Tchibo Arabica).

Kahve uzmanları olarak, müşterilerimizin içtikleri her fincandan keyif almasını istiyoruz. Bizim için "kaliteli kahve", sadece en iyi kahve çekirdeklerinin dikkatli bir şekilde seçilmesi, sofistike bir kavurma sürecinin uygulanması ve kahve barlarımızda kahve hazırlamayı sevmemiz değildir; bizim için çevresel ve sosyal açıdan sorumlu bir şekilde üretilen ham kahvenin kullanılması da son derece önemlidir. Bu kahveler, ürün ambalajları üzerinde yer alan Bio (organic), Fair Trade veya Rainforest Alliance damgaları ile ayırt edilir.

Kalite taahhüdümüz, başlangıç noktasında en iyi çekirdeklerin seçilmesiyle başlar. Üretim, satın alma ve satış olmak üzere üretim süreci içerisinde yer alan tüm taraflar için bağlayıcıdır. Hatta, kahve tedarikçileri ile yaptığımız sözleşmelere standartlarımızı zorunlu ilkeler olarak dahil ediyoruz.

Hizmet standartlarımız: Sizin için buradayız


Tchibo kalitesi, bir ürünü satın almanızın ardından sona ermez. İstekleriniz ve özellikle eleştirileriniz bizler için önemlidir. Haftanın istediğiniz günü ve saatinde Müşteri Hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Tchibo mağazalarımızdaki personel de ürün değişiminden ürün çeşitlerimiz hakkındaki sorularınıza kadar sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.

Amacımız, talepleriniz ile mümkün olduğunca hızlı ve düzgün bir şekilde ilgilenmek. Bunu gerçekleştirebilmek için, belirlediğimiz zorunlu hizmet standartlarımız vardır.

Kimse mükemmel değildir - her saniye kendimizi geliştirmek için çalışıyoruz

Lütfen bizlere daha iyisini yapma konusunda yardımcı olunuz. Önerilerinizi bekliyor ve eleştirilerinizi ciddiye alıyoruz.