Sevkiyat için konteynırlara
Kahve çekirdeklerinin yolculuğu, hasat edilip işlenmelerinin hemen ardından başlar. Ham madde çekirdekleri hızlı bir şekilde yıpranır ve dış kokuları ve tatları kolay bir şekilde emer. Bu nedenle hedefimiz, çekirdekleri mümkün olduğunca hızlı bir şekilde işlemden geçirilir. Kahvemizin kaynak ülkelerinden kavurma tesislerimize dikkatli bir şekilde taşınması da iyi kahve lezzeti için önemli bir ön şarttır.

... ve ardından kavurma tesisine
Varış limanına varışla birlikte, değerli yük geçici depoya yerleştirilir. Burada tekrardan bir kalite kontrolü yapılır. Bu kontrolün ardından çekirdekler, ham kahveden kavrulmuş kahveye dönüşecekleri kavurma tesisine gönderilirler.

CO2 ve enerji tüketiminin azaltılması
Kahve sadece ekvator kuşağı yakınlarında yetiştiğinden, hasat ve işlenmenin ardından ham kahve çekirdeklerinin varış limanına kadar uzun bir yolu vardır. Kahvemizin gönderilmesinde, bu nedenle lojistik süreçlerimizin çevre üzerindeki etkisine dikkat ediyoruz. Buna CO2 emisyonlarının azaltılması gibi çevreyle ilgili durumlar da dikkate alınarak nakliye süreçlerimizin sürekli olarak iyileştirilmesi de dahildir.

Ayrıca, çevresel konuları dikkate alarak kavurma tesisindeki süreçleri de sürekli olarak gözden geçirerek ve optimize ediyoruz. Buna, kahvenin kavrulması sırasında tüketilen enerjinin azaltılması da dahildir.