Yerinde kahve tadımı
Tchibo çekirdekleri kapsamlı bir kalite kontrolüne tabidir. Kahve tadımcılarımız, bize ulaşan her sevkiyattan az miktarda kahveyi kavurarak ve demleyerek rastgele numuneleri tadar. Numune, uzmanlara kahvenin dolgunluğu, asiditesi ve lezzeti hakkında her şeyi anlatır. Bu, uzmanların her bir teslimat hakkında karar vermesine ve son ürün için kesin tarifi belirlemesini sağlar.

Ayrı kavurma
Son kavurma sürecinden ayrı olarak, çeşitli kökenlerin (belirli bir bölgeye ait çekirdeklerin mahsulü) lezzeti, yetiştirilen ülkenin iklim ve coğrafi koşullarına bağlıdır. Bu nedenle, yüksek kaliteli ürün serileri için Tchibo her bir kökeni ayrı olarak kavurur. Bu durum kavurma sürecini daha karmaşık bir hale getiriyor olsa da, çekirdeklerin ideal bir şekilde kendi özelliklerini ortaya çıkartmasını sağlar.
İster hafif, ister aromalı, ister baharatlı, özel olarak seçilen kahveler genellikle seçkin harmanlar oluşturur. Bu harmanların tarifleri, müşterilerin "kendi sevdikleri" çeşitten türe özel lezzet almasını sağlamak üzere düzenli bir şekilde gözden geçirilir.

Uluslararası Gıda Standartlarına uygun üretim
Bilmenizde fayda var: Almanya'daki fabrikalarımız, Uluslararası Gıda Standartlarına (IFS 5) uyar. Diğer standartların yanı sıra, IFS katı hijyen standartları uygular ve kavurma süreci boyunca yüksek bir şeffaflık derecesi sağlar. Bir bütün olarak dokümantasyon, ham kahve çekirdeklerinin nerede ve ne zaman kavrulduğunun takip edilmesini mümkün kılar.