Erős márkanevek, maximális vevőorientáltság, versenyképes piaci helyzet, nemzetközi növekedés – ez a Tchibo világa. A Tchibo tele van meglepetésekkel, folyamatosan új ötletekkel, amelyeket munkatársaink szenvedélye és elkötelezettsége juttat el a polcokig. Mindehhez pedig kapcsolódik egy olyan munkakörnyezet, ami nem lehet ennél sokszínűbb és érdekesebb.

Család és munka - nálunk összeegyeztethető

A Tchibo magyarországi leányvállalata törekszik a családbarát munkahely kialakítására: folyamatosan dolgozunk a család és a munka összeegyeztethetőségén, valamint a munkaidő rugalmas szabályozásán.

Vállalati egészségmenedzsment

A Tchibo magyarországi leányvállalata gondot fordít munkatársai egészségmegőrzésére. A cél nem csak kollégáink testi, de lelki egészségének fenntartása is. Ehhez ugyanúgy hozzátartozik az ergonomikus munkahely-kialakítás, mint a szűrővizsgálatokon, valamint az egészséget támogató programokon való részvétel.

Megbecsülésen alapuló vállalati kultúra

Munkatársaink alakítják a vállalat sorsát. Ötleteik, lelkesedésük, elkötelezettségük és szenvedélyük a Tchibo sikeres fejlődésének alapja. A magyarországi leányvállalat családias, kellemes és változatos munkakörnyezetet, versenyképes jövedelmet, illetve számos béren kívüli juttatást kínál munkatársai számára. Ez is kifejezi családi vállalkozásunk megbecsülésen alapuló vállalati kultúráját.

Kimagasló teljesítményre vagyunk képesek azoknak az embereknek a segítségével, akik úgy döntöttek, hogy velünk építik karrierjüket. Önnel együtt még ennél is többre vagyunk képesek. Csatlakozzon a Tchibo magyarországi csapatához, építse velünk a karrierjét!

Ha szeretné megtudni, milyen is a Tchibonál dolgozni, akkor nézze meg a kisfilmünket ITT.


Aktuális álláslehetőségeinkről ITT tájékozódhat.