Uvádíme v krátkosti přehled zemí, do kterých vyvážíme, v abecedním pořadí.

Maďarsko

První maďarská pobočka Tchibo vzniká v Budapešti v roce 1991. Plošná distribuce kávy probíhá od té doby prostřednictvím maloobchodu. Po převzetí firmy Eduscho v roce 1997 se Tchibo vypracovává do vedoucí pozice na maďarském trhu. V Maďarsku Tchibo v tuto chvíli provozuje osm vlastních obchodů.

Polsko

V Polsku padá startovní výstřel pro Tchibo v roce 1992. Díky rychlé a důsledné výstavbě prodejní sítě již brzy Tchibo zaujímá vyjímečnou pozici na trhu. Po dvou letech úspěšné přítomnosti na polském trhu otevírá Tchibo v roce 1994 vlastní pražírnu kávy v Marki. V roce 1999 se uvádí na polský trh značka Gala jako druhá značka v pořadí. V oblasti stálých obchodů bylo do dnešního dne otevřeno přes 30 filiálek Tchibo. Od roku 1994 dodává Coffee Service firmy Tchibo kávu a kávové produkty hotelům a úřadům. Od roku 2008 mají zákazníci Tchibo možnost objednat si spotřební zboží a kávu i v internetovém obchodě.

Rakousko

Firma Tchibo/Eduscho vstoupila na rakouský trh v roce 1969. Dnes má firma Eduscho Austria se značkami Tchibo a Eduscho a se sídlem ve Vídni vedoucí pozici na trhu a přesvědčuje svým rozsáhlým sortimentem pražené kávy, spotřebními výrobky i kavárnami. Distribuce probíhá prostřednictvím cca 150 filiálek Tchibo/Eduscho, potravinářského a odborného maloobchodu i internetu.

Rumunsko

V zemi mezi Sedmihradskem a Karpaty otvírá Tchibo v roce 2001 v hlavním městě Bukurešti svou první pobočku. Plošná distribuce probíhá prostřednictvím obchodu. Tchibo má dnes v Rumunsku zastoupení ve všech segmentech trhu s praženou a instantní kávou díky kávovým recepturám přizpůsobeným specifickému chuťovému profilu místních konzumentů.

Rusko

V roce 1994 zakládá Tchibo první ruskou pobočku v Sankt Petěrsburku, o rok později následuje druhá pobočka v Moskvě. Během několika málo let dosahuje Tchibo v Rusku vysokého stupně popularity a stává se jedním z vedoucích dodavatelů kávy. Na základě úspěchů dochází ke kontinuálnímu rozšiřování obchodních činností i do jiných států GUS.

Slovensko

V roce 1991 vstoupil mezinárodní dodavatel kávy Tchibo poprvé na tehdejší československý trh. Ještě před rozdělením země zaujímá Tchibo vedoucí úlohu na trhu. Po rozdělení Československa  otvírá Tchibo v roce 1993 první pobočku v Bratislavě. Distribuce kávy probíhá přes velkoobchod a maloobchod. Od roku 1998 je na slovenském trhu k dostání i značka Eduscho.

Švýcarsko

V roce 2001 vstupuje Tchibo prostřednictvím přímého obchodování na německy hovořící trh ve Švýcarsku. Sortiment spotřebního zboží nabízí Tchibo nejprve přes internet a objednávkový magazín. V roce 2002 otvírá Tchibo první obchody v Lucernu, Winterthuru a Bazileji. Na 40 obchodů přichází dnes s nabídkou sestávající ze tří částí Tchibo.

Turecko

V roce 2006 vstupuje Tchibo aktivně na turecký trh se svým prvním obchoded v největším nákupním centru v Evropě „Istanbul Cehavir“. Po úspěšném vstupu na trh se distribuce rychle rozšiřuje na 30 tureckých poboček. Plánují se další obchody, které přijdou s obvyklým konceptem Tchibo.

Velká Británie

Ve velké Británii se Coffee Service rozvinul v ziskové odvětví skupiny Tchibo.