Tchibo znamená skvělý požitek z kávy již od roku 1949. Kvalita kávy pro nás není omezena pouze na pečlivý výběr nejušlechtilejších kávových třešní, ale rovněž zahrnuje náročné pražicí procesy a láskyplnou přípravu. Přikládáme velký význam průběžnému testování jakosti naší kávy – od vlastního zdroje až po šálek hotové kávy.

Svým zákazníkům přednostně nabízíme kvalitní kávu vyrobenou s odpovědností. Myslíme tím senzorické vlastnosti, jako je chuť a vůně kávy,  ale též ekologické a sociální aspekty. Nejlepší jakost totiž můžeme nabídnout pouze v dlouhodobém horizontu, jestliže se přičiníme o ochranu úrodnosti půdy a ochráníme živobytí našich partnerů a jejich rodin. Jsme přesvědčeni, že budoucnost sektoru kávy spočívá v jeho udržitelném rozvoji.

Více o našem procesu získávání kvalitní kávy naleznete na http://www.tchibo.com/content/311648/-/en/quality.html. Rovněž zde naleznete filmy natočené v zemích, kde se káva pěstuje,  jakož i obsáhlé informace týkající se našeho úsilí o udržitelnost ve světě kávy.