1991 – rok, v ktorom na trh vtedajšej ČSFR po prvý raz vstúpil medzinárodný predajca kávy: Tchibo.

1993 – založenie prvej slovenskej pobočky Tchibo v Bratislave.

1998 – zavedenie značky Eduscho.

2008 - otvorenie prvého kamenného obchodu Tchibo.

2012 - spustenie internetového obchodu www.tchibo.sk.

2014 - v Banskej Bystrici je otvorený už desiaty kamenný obchod Tchibo v SR.

2015 - Tchibo ponúka služby cross-channel, v rámci ktorých je možné nakupovať, vyzdvihovať a vracať tovar naprieč všetkými predajnými kanálmi.

2017 - Na konci roka zavádza Tchibo do všetkých svojich obchodov (okrem outletových predajní) digitálne cenovky.

2018 - Tchibo uvádza na trh úplne nový produkt – kávovú limonádu Mazagrande.

2019 - Na trh je uvedený vôbec prvý plne automatický kávovar na zrnkovú kávu Tchibo Esperto Caffè.

2020 - Tchibo spúšťa ďalší predajný kanál - predajné kútiky vo vybraných predajniach obchodných reťazcov po celej SR.

2021 - Tchibo pokračuje v inováciách a predstavuje ďalšiu novinku - funkčnú kofeínovú vodu Tchibo Coffizz, v dvoch príchutiach "marakuja" a "citrón a mäta"

2021 - TCHIBO OSLÁVILO 30 ROKOV PÔSOBENIA NA SLOVENSKOM TRHU

Tchibo pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991, a to v segmente praženej a instantnej kávy. So známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café zaujíma Tchibo významné postavenie na tuzemskom kávovom trhu.

Spoločnosť investuje na slovenskom trhu stovky tisíc eur na rozvoj novej, medzinárodne úspešnej obchodnej činnosti, zameranej na predaj každý týždeň nových tematických kolekcií spotrebného tovaru Tchibo pod heslom „Objavte jedinečný svet Tchibo“. Každý týždeň je do predaja uvedená nová limitovaná kolekcia asi 30tich výrobkov vo výbornom pomere kvality a ceny na určitú tému. Témy sa týždenne menia a postupne pokrývajú všetky oblasti života – od domácnosti cez módu, šport, hračky, techniku až po šperky. Všetky výrobky sa predávajú len do vypredania zásob.

Výrobky z novej kolekcie je možné spolu s výrobkami z minulých edícií zakúpiť v internetovom obchode a kamenných obchodoch vo všetkých krajských mestách. Koncept obchodov Tchibo, rovnako ako ďalšie obchody, ktoré má Tchibo v niekoľkých európskych krajinách, vychádza z jednotného dizajnu a medzinárodne úspešnej koncepcie „3 v 1“, spájajúcej kávový bar, predaj kávy na doma a inšpiráciu spotrebným sortimentom Tchibo.