Mitől egyedülálló a Tchibo üzlet?

Mert 3 az 1-ben, azaz három jól elkülöníthető kínálatot nyújt.

PRÉMIUM SZEMESKÁVÉ KÍNÁLAT

A Tchibo hagyományosan ismert kiváló minőségű szemes, illetve őrölt kávéfajtáiról. A kávéínyencek örömére megtalálhatóak üzleteinkben a Tchibo Privat Kaffee 100% arabica kávéfajták, melyek a különböző termőterületeknek köszönhetően, ízük és aromájuk alapján markánsan megkülönböztethetőek egymástól.

MINDEN HÉTFŐN ÚJ KÍNÁLAT

A Tchibo üzlet azért igazán különleges, mert aki betér hozzánk, hetente új kínálatot talál, vagyis egy adott téma köré rendezve 20-30 új terméket, melyek állandó jellemzője a megbízható minőség és a kedvező ár-érték arány. Az aktuális témák lehetővé teszik a tervszerű vásárlást, de ötleteket is kínálnak arra, hogy mivel tegyük szebbé otthonunkat, okozzunk örömet másoknak. A Tchibo üzleteiben a legvonzóbb nap a HÉTFŐ, mert ekkor kerül ki a polcokra az új kollekció. Rendszeresen megújuló kínálatunkról tájékozódhat a www.tchibo.hu honlapon.

KÁVÉBÁR

Kávébárunkban megkóstolhatja finom kávéinkat egy ízletes sütemény kíséretében. A klasszikus kávék mellett szezonálisan speciális kávékülönlegességeket is kínálunk.

Hol találkozhat üzleteinkkel?

Budapesten 6 bevásárlóközpontban (MOM Park, Aréna Plaza, Westend, Árkád, Mammut II., KÖKI Terminál), Pécsett az Árkád Bevásárlóközpontban, Győrben, az Árkád Bevásárlóközpontban, Kecskeméten a Malom Központban, Debrecenben pedig a Fórum Bevásárlóközpontban.

Mettől meddig tartanak nyitva az üzletek?

A pontos nyitvatartási időket megtalálja az alábbi linken:

http://www.tchibo.com/content/385556/-/hu/termkknlatunk/zleteink.html

Bármelyik kávéfajtából ihatok kávét a kávébárban?

A kávébárban minden kávénkat Tchibo Barista Espresso vagy Tchibo Barista Caffe Crema-ból készítjük.

További kérdése, észrevétele lenne? Írjon nekünk!