Mi az a Cafissimo Classic?

A Cafissimo Classic egy kapszulás kávéfőzőgép, mellyel kényelmesen, pillanatok alatt készíthetjük el kedvenc kávénkat. 3 fokozat gondoskodik a nyomáskülönbségről, annak megfelelően, hogy filterkávét, hosszúkávét, egy erős eszpresszót vagy éppen egy latte macchiatót vagy caffé crema-t szeretnénk készíteni.
- 15 bar szivattyúnyomás.
- Könnyen kezelhető tejhabosító kar.
- Nagyméretű víztartály (1,5 l).


Mi az a Cafissimo Compact?

A Cafissimo Compact praktikus kávéfőzőgép.

- Egyedülálló 3 gőznyomásfokozat révén tökéletes eszpresszó, caffé crema és filterkávé készíthető vele.
- Egyszerű kávékészítés a kapszulák színe megegyezik a kávéfőző kávéválasztó gombjainak színével. Ez azt jelenti, hogy már a szín alapján felismerhető, hogy melyik gombot kell megnyomni a kávékészítéshez.

- Beépített kapszulagyűjtő tartálynak köszönhetően az elhasznált kapszulákat csepegés nélkül távolíthatja el.

Mi az a Cafissimo Picco?

A Cafissimo Picco 1 gombbal működtethető, ezért gyorsan használható kávéfőzőgép. 2 gőznyomásfokozat eszpresszó vagy caffé crema készítéséhez.

- Nagyon gyors felfűtési idő ( ~30mp).

- A kis formát egyesíti a modern dizájnnal.

- Energiahatékonysága az EcoTopTen követelményeknek megfelelő.

Mennyibe kerülnek a gépek?

Pontos árakról érdeklődjön üzletinkben, webshopunkon keresztül, vagy telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével.

Hogyan működik a kapszulás rendszer?

A kapszulát belehelyezzük a gépbe, felbontás nélkül. A kávéfőzőben található rendszer kis lyukakat szúr a kapszulán, majd ezeken a lyukakon át főzi le a kávét. A kapszulás rendszernek köszönhetően a kávé a főzés során is a kapszulában marad, így nem szennyezi, illetve károsítja  a gépet. A kávé lefőzése után a kapszula higiénikusan, egy mozdulattal eltávolítható.

Mi van a kávékapszulában?

A kávékapszula speciális műanyagból készül, és 7-9 gramm őrölt, pörkölt Tchibo kávét tartalmaz. Az őrölt kávé aromazáró réteggel hermetikusan le van zárva, amelynek köszönhetően a kávé megőrzi frissességét és zamatát.

Milyen kapszulák elérhetőek a Cafissimo kávéfőzőhöz?

A mindenkori kapszulaválaszték 12 különböző ízvariánst tartalmaz, melyekről bővebb leírást az alábbi linken talál:

http://www.tchibo.com/content/536482/-/hu/tchibo-uezletek/cafissimo-kapszulk.html

Évente néhány alkalommal elérhetőek limitált kiadású, különleges ízvilágú kapszulák is, melyekről további információkat üzleteinkben talál. Illetve prémium kategóriás kapszulakínálat is elérhető.

Mennyibe kerülnek a kapszulák?

Az állandóan elérhető kapszulák 10 db-os csomagban, a Tchibo üzleteiben egységesen 995 Ft-ért kaphatóak, míg a prémium kapszulák ára 1095 Ft.

Limitált kiadású kapszuláink árairól érdeklődjön üzleteinkben!

Hol tudok kapszulát vásárolni a Cafissimo kávéfőzőmhöz?

A kapszulákat megvásárolhatja a Tchibo üzleteiben (Budapesten a MOM Parkban, a Mammut II.-ben, a Westend City Centerben, az Árkádban, a KÖKI Terminálban, Pécsett az Árkádban), valamint országszerte az Auchan áruházaiban.

Hol vannak Auchan áruházak?

Az Auchan áruházakat megtalálja: Pilis-Solymáron, Aquincum Óbudán, Dunakeszin, Csömörön, Budaörsön, Maglódon, Soroksáron, Szigetszentmiklóson és a budafoki Savoya Parkban. Ezekben az áruházakban 3 kapszula elérhető: Caffe Crema Vollmundig, Caffe Mild, Espresso Sizilianer Kraftig.

Van-e lehetőség online kapszulavásárlásra?

Igen, webáruházunkat a www.tchibo.hu címen érheti el, itt online rendelhet kapszulát az ország bármely pontjáról.

Mindegyik kapszula jó mindkét gépbe?

Alapvetően igen, hiszen minden kapszula egyforma méretű, így beleillik mindkét kávéfőzőbe.

Azonban mivel a Picco nem alkalmas filterkávé készítésére, filterkávé kapszuláinkat (Caffé Mild, Caffé Kraftig, Caffé Entkoffeiniert) inkább csak a Cafissimo Classic és Compact kávéfőző gépbe ajánljuk, ezzel a géppel főzve garantálható a tökéletes filterkávé minőség.

Lesz-e ennél több fajta kapszula is a jövőben?

Az alapválasztékon kívül évente néhány alkalommal elérhetőek limitált kiadású, különleges ízvilágú kapszulák is, melyekről további információkat üzleteinkben talál.

Használható-e külföldön vásárolt Eduscho kapszula ezekbe a gépekbe?

Igen.

Érvényes-e a garancia magyarországi üzletben, ha külföldön vásároltam a gépet?

Nem, a Tchibo üzleteiben csak a Magyarországon vásárolt Cafissimo kávéfőző gépekre áll módunkban garanciát biztosítani.

Mi a teendő, ha valami probléma van a géppel?

A kávéfőző gép meghibásodása esetén, amennyiben azt a 36 hónapos garanciális időn belül visszaviszi bármely magyarországi Tchibo üzletbe a vásárlást igazoló blokkal/számlával és jótállási jeggyel, akkor a készüléket kiküldjük németországi szervizünkbe. Üzletünkből a termék szervizelési kiszállítását cégünk állja és intézi. Garanciális időn túl ugyanezen feltételek mellett (vásárlást igazoló blokk/számla és jótállási jegy) is ki tudjuk küldeni a javítandó kávéfőző gépet szervizünkbe, de ez esetben a javítás és kiszállítás költsége a vásárlót terheli.

Mi a teendő, ha eltört/megsérült a kapszulatartó, és újra lenne szükségem?

Üzleteinkben a következő módokon tudnak segíteni a kapszulatartó pótlásában:

Ha visszahoz egy selejt kapszulatartót, akkor azt garanciális időn belül, a vásárlást igazoló blokk ellenében teljesen ingyenesen kicseréljük egy hibátlanra, a garanciális idő lejárta után pedig üzleteinkben tud újat vásárolni.

Ha nincs már meg a selejt kapszulatartója, vagy többet szeretne, akkor látogasson el üzletünkbe, ahol meg tudja vásárolni.

Mi a teendő beüzemeléskor?

Az első használat előtt légtelenítenie kell a gépeket. A légtelenítés folyamatának pontos útmutatóját a letölthető használati utasításokban találja.


Ha kifejezetten egy szín érdekel, meg tudják rendelni?

Hibás gép cseréje esetén igyekszünk az egyéni igények szerint pótolni a gépet. Az aktuálisan elérhető színválaszték azonban készlet függvényében változik, ezért nem tudunk rá garanciát vállalni, hogy mindig rendelkezésünkre áll a kért szín, ilyen esetekben szíves elnézésüket és türelmüket kérjük.

Hogyan kell vízkőteleníteni a gépet?

Az alábbi linkekről letölthető használati utasításokban részletes segítséget talál a gép vízkőtelenítéséhez.

Cafissimo Classic

Cafissimo Compact

További kérdése, észrevétele lenne? Írjon nekünk!

Tchibo Budapest Kft.
Cím: 2040 Budaörs Neumann János u. 1.
email: levelek@tchibo.hu