Tchibo neustále přináší nová a nová překvapení – každotýdenní proud inspirativních nápadů se dostává na pulty obchodů především díky zápalu a práci našich zaměstnanců. S tím také souvisí velmi pestré, ale i náročné pracovní prostředí.

Práce a rodina v rovnováze

Tchibo patří k zaměstnavatelům s přátelským přístupem ke slaďování pracovního a osobního života, včetně rodin s dětmi. To, že pomáháme našim zaměstnancům skloubit práci a péči o sebe a rodinu, patří k naší firemní strategii a má dlouhodobou podporu ze strany vedení. Uvědomujeme si totiž, že právě spokojení a loajální zaměstnanci jsou pro úspěch firmy klíčoví.  

Firemní programy péče o zaměstnance

Chceme, aby se zaměstnanci cítili v práci dobře, a byli jsme dobře fungujícím týmem. Organizujeme proto různé akce na podporu týmového ducha či programy péče o zdraví a unikátním způsobem propojujeme běžné zaměstnanecké aktivity s aspekty odpovědnosti – snažíme se zprostředkovat osobní prožitek, který si lidé odnesou i do svého soukromého života.

Hodnocení a respekt – základy naší firemní kultury

Základem našeho úspěchu jsou kvalifikovaní a motivovaní zaměstnanci. Proto Tchibo vytváří řadu příležitostí pro jejich profesionální a osobní rozvoj. Naši zaměstnanci jsou odměňováni dle svého výkonu a mohou také využívat širokou škálu benefitů, které připravujeme na základě jejich podnětů a potřeb


Fakta a čísla

Tchibo – odpovědný a prorodinný zaměstnavatel

Za prorodinně orientovanou a společensky odpovědnou politiku jsme získali prestižní ocenění TOP Odpovědná firma 2013 v kategorii Pracoviště budoucnosti a v roce 2014 také Plný certifikát programu Audit rodina & zaměstnání od Ministerstva práce a sociálních věcí ČR.