A Tchibo Cafissimo-nál célunk a fenntarthatóbb tevékenység. Két komponensbe már fenntarthatóbb alkotóelemeket teszünk – itt megtudhatod, melyek ezek, és mit értünk el ott eddig.

A jó mag: 100%-ban tanúsított kávé és tea

A Tchibo Cafissimo-val tanúsított gazdálkodásból származó, első osztályú kávét élvezhetsz. Partnerszervezetekkel együtt támogatjuk az ökológiailag és társadalmilag fenntartható gazdálkodási módszereket, valamint hozzájárulunk a klíma és az élettér védelméhez.

Azért tesszük, mert fontosnak tartjuk, hogy ne csak ma, hanem holnap is a legjobb minőséget élvezhesd. A fenntartható gazdálkodás ennek alapját képezi.

Tanúsító partnereink

Energiahatékonyság: Cafissimo gépeink

Minden Cafissimo gépünket a környezetvédelem és a hatékonyság jegyében fejlesztettük ki.

  • A Cafissimo TUTTOCAFFĖ kikapcsoló automatikával van felszerelve, amely kb. 9 perc elteltével kikapcsol. Ez energiát takarít meg és védi a környezetet.
  • A Cafissimo LATTE a kapszulás gépek teljesen automatikus tagja. Kikapcsoló automatikájának köszönhetően 9 perc elteltével készenléti módba kapcsol.
  • A Cafissimo CLASSIC többfunkciós gép, amellyel jelentősen csökkentettük a készenléti időt. A gép 7 perc elteltével automatikusan energiatakarékos módba kapcsol, és fogyasztása ekkor csak 0,04 watt/óra.
  • Cafissimo PURE gépünk már 9 perc elteltével készenléti üzemmódba vált, ezáltal különösen környezetkímélő és energiatakarékos.
  • Cafissimo MINI gépünk már 40 másodperc alatt felfűt, majd használat után 9 perc elteltével készenléti üzemmódba vált, ezáltal különösen környezetkímélő és energiatakarékos.

Cafissimo kapszuláink

A kapszulák esetében is szeretnénk tökéletesíteni a fenntarthatóságot, ezért javítottuk a kapszulák anyagainak újrahasznosítási tulajdonságait. Célunk egyértelmű: kapszuláink újrahasznosíthatósága. Optimisták vagyunk abban, hogy a közeljövőben megoldást találunk erre is.