Biopamut: Az ellenőrzött biológiai termesztésből származó pamut felhasználását, a Textile Exchange Organic Content szabványa alapján, független intézmények tanúsítják.

Global Organic Textile Standard (GOTS): A Global Organic Textile Standard biztosítja a textíliák fenntartható gyártását, kezdve a biológiai úton termesztett, természetes nyersanyagoktól a környezeti és szociális szempontból felelős gyártáson át a transzparens jelölésig.

A Cotton made in Africa egy olyan kezdeményezés, melynek célja az afrikai kistermelők életkörülményeinek javítása, valamint az ember és környezet számára kíméletes gyapottermesztés elősegítése.

Appachi Eco-Logic: A rendkívül értékes Appachi gyapot termesztése környezeti és társadalmi szempontból elfogadott módon történik. Az Appachi Eco-Logic projektben részt vevő indiai kistermelők megtanulják, hogyan növeljék a gyapot hozamát, és hogyan védjék természetes növényvédő módszerekkel aktívan egészségüket és a természetet. Továbbá gyapottermésük átvételének biztosításával, a közvetítő kereskedők kihagyásával jövedelmük és ezzel együtt életminőségük is javul. 

FSC®: Az FSC® védjegy olyan, fából készült termékeket jelöl, melyek felelős gazdálkodással megművelt erdőkből származnak – a Forest Stewardship Council® szigorú irányelvei alapján független tanúsítvánnyal ellátva.

Lenzing AG: A Lenzing csoport nemcsak a szálak előállításához használt fát szerzi be felelős gazdálkodásokból, de a gyártás során is ügyel a magas szintű környezetvédelmi szabványok betartására. Így növeljük kínálatunkban a fenntarthatóbb cellulózszálak arányát, melyeket ruházati cikkekhez és lakástextíliákhoz használunk fel.

A „Kávébab úr megismerkedik a fenntartható pamuttal" és a „Kávébab úr az erdőben" rajzfilmek kedvesen és érdekesen magyarázzák el használati cikkeink jelöléseit.