Organická bavlna (biobavlna) Použití bavlny z kontrolované zemědělské produkce je certifikováno nezávislými institucemi podle standardu Textile Exchange Organic Content Standard.
Global Organic Textile Standard (GOTS): Označení Global Organic Textile Standard  je zárukou udržitelné výroby textilních výrobků, počínaje ekologicky pěstovanými  přírodními surovinami, přes ekologicky a sociálně odpovědný způsob výroby, až po transparentní značení výrobků.
Cotton made in Africa Cílem této iniciativy je zlepšit životní podmínky afrických malopěstitelů a podporovat pěstování bavlny způsobem, který je ohleduplný jak k lidem, tak i životnímu prostředí.
Appachi Eco-Logic: Pěstování vysoce kvalitní bavlny s označením Appachi je šetrné k životnímu prostředí a společensky odpovědné. Indičtí malopěstitelézapojení do projektu Appachi Eco-Logic se učí zvyšovat výnosy bavlny a aktivně chránit své zdraví a přírodu používáním přirozených metod ochrany bavlníku. Kromě toho zaručený prodej bavlny bez prostředníků zlepšuje jejich příjmy, a tudíž i jejich životní podmínky.
FSC® Ochranná známka FSC® označuje výrobky ze dřeva z odpovědně obhospodařovaných lesů. Jsou nezávisle certifikovány v souladu s přísnými předpisy Forest Stewardship Council®.
Lenzing AG: Skupina Lenzing nejen že používá na vyrobu vláken dřevo získané z odpovědných zdrojů, ale také při výrobě uplatňuje vysoké standardy ochrany životního prostředí. Díky použití vláken Lenzing zvyšujeme podíl udržitelných celulózových vláken v naší nabídce oblečení a bytového textilu.
Animované filmy „Pan Coffee Bean nemůže nalézt nit“a „Pan Coffee Bean a les vysvětlují zajímavým a okouzlujícím způsobem označení našeho udržitelného spotřebního zboží.



 


 

 


Informace ke známkám kvality používaných společností Tchibo naleznete zde.